O nás

Fleppi, to jsme my. Milovnice papírových diářů a blázni do plánování. Na našem blogu přinášíme inspiraci, jak si zorganizovat život, a na našem e-shopu najdete ty nejhezčí samolepky do diáře a další papírové doplňky, které vám čas s diářem zpříjemní.

 

Naše mise? Nadchnout vás!

Od roku 2015 přinášíme originální české samolepky do diáře, které jsme postupem času doplnily i o náplně do diáře, sešity, washi pásky, psací potřeby a další doplňky.

Při tvorbě nových produktů saháme po originálních motivech a snažíme se reflektovat aktuální trendy zahraničních značek. Našim největším přáním je, abyste se do plánování nadchli jako my. Kromě produktů v e-shopu vám k tomu mohou pomoci i články na tomto blogu, ve kterých najdete zajímavé rady i vychytávky pro úsporu času.

 

Lucka - Fleppi design team

Jak to vlastně začalo?

Nebýt Lucky Osvaldové, zakladatelky značky Fleppi, tak tu nejsme. Ta se v roce 2015 rozhodla, že když nejsou k mání žádné české samolepky do diáře, vytvoří si je. Od té chvíle se podstatně rozšířil náš sortiment a do týmu se přidaly další sympatické tváře.

 

Fleppi Design Team

Dovolíme vám nahlížet do svých diářů a ještě vám k tomu naservírujeme spoustu prověřených tipů, které vám ulehčí život. To jsme my, hrdé členky Fleppi Design Teamu. Pojďte se s námi seznámit blíž.

Míša Hemmerová