10 zahraničních Instagram účtů, které nás baví

10 zahraničních Instagram účtů, které nás baví

Předchozí díl o inspiraci z Instagramu vás moc bavil. Pokud vám náhodou unikl, tady máte tipy na české plánovací profily na Instagramu, které stojí za to sledovat. 

Tentokrát trochu rozpřáhneme křídla a vrhneme se vstříc zahraničním vlnám. Obecně je známo, že za hranicemi našeho státu jsou ve všem trochu dál. Třeba takové Američanky jsou proslulé tím, že zdobení diáře milují a dokážou to vyhnat až do krajnosti. Těch nálepek, těch barviček! Jejich diáře rozhodně nejsou nic pro minimalisty.

Ale nepoletíme jen za velkou louži, koukneme se do mnoha koutů světa. Protože všude můžete najít inspiraci. Stačí mít oči otevřené a naslouchat tomu, co k vám promlouvá!

Plantasticplannergirl

U Michelle najdete pěknou výbavičku na plánování. Zaručuji vám, že po zhlédnutí profilu plantasticplannergirl už si zdaleka nebudete připadat se svými zásobami jako blázni. Anebo vás to naopak přesvědčí v tom, že ještě něco z našeho e-shopu by se vám přece jen hodilo!

View this post on Instagram

I have a ton of things to do,haven't started packing for our trip + I'm nursing a migraine. ??? – My mind says I should just spend my time rearranging stuff in my #ikearaskog #stationarycart~~play or create something crafty and what not but I.NEED.TO.GET.MOVING. people!!!!! ?? . How's everybody???? . #mtbplannerposts2019 #plannercommunity #planneraddict #planneraddictspotd #planneraddictaus #planneraddicstcommunity #planner #planners #plannersupplies #plannercollection #stationaryaddict #stationary #pencollection #penaddict #jwplanner #jwplanneraddicts #jwplannergirl #jwplanneraddictscommunity #plannerlove #plannerworld #crayola #bible #craftybible #plannergeek #plannernerd #plannerworld #planneraccessories #personalplanner #plannercommunitywatch

A post shared by Michelle, RN??, ?AUS (@plantasticplannergirl) on

Journalspiration

Marie představuje na svém profilu journalspiration krásnou čistou práci, která pohladí oko i duši. Jemné a nenucené fotografie, na které se příjemně kouká a které v nás vyvolávají klid a a harmonii. Rozhodně doporučujeme!

View this post on Instagram

[Werbung/Advertisement] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hey Guys, It has been a bit quiet over here and I’m really sorry about that. I’m preparing a lot of stuff for the upcoming 1 year shop anniversary the 2 year journalspiration anniversary and my birthday on Friday. ? there are going to be a lot of exiting things coming (a giveaway for 100€ Shop credit ?)and I can’t wait to show you everything! Some new stickers and other awesome products will be in the shop as well: The stickers in the picture one of them! ? Until then, I have something else I’d like to show you! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Moleskine Sent over their pen + ellipse set a few weeks ago and I tested the heck out of it. ? the notebook that came with the set is already half full and I wanted to test it thoroughly before I’d tell you my honest opinion. ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You can use the pen to digitalise all your notes your writing into the special notebook. In the beginning I struggled a bit to calibrate the pen and it’s pressure, but after I solved the problem, I dove into a completely new world. It was the first time I ever tried anything that comes with a pen which digitalise your notes and my mind was blown. ?? it’s so freaking cool, I always love to watch how my handwriting appears on the screen. (I wasn’t able to include the app on my phone on the picture because I needed it to take the post ?) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I wasn’t completely sure how to use this pen for bulletin journaling but after a while I realised that I always struggle with grocery lists and long long to do lists because I don’t want to bring my bullet journal with me the entire time especially to the grocery store. So I decided to put my meal plans and grocery lists into the moleskine book with the smart pen so I could have the list with me on my phone while shopping. ? and y’all, it’s incredible. I wouldn’t want it any other way! Of course it isn’t a necessity, but it’s a fun thing and definitely practical, if you’re looking for a way to have your bujo digital on your phone as well. ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ?? More in the comments!

A post shared by M A R I E (@journalspiration) on

Marsiabramucci

Diář napěchovaný informacemi, inspirativní deník s nádhernými uměleckými dílky a spoustu, spoustu záložek! To přesně vystihuje profil od  Marsii Bramucci. Pokud jste také maximalisti, najdete si u ní to své!

 planningcat_

Paní učitelka, která miluje svůj citrónově žlutý Filofax, nálepky, malůvky a na svůj profil planningcat_ umí vyseknout krásná flatlays. Dokonce má i stejnojmenný kanál na YouTube, kde najdete mnoho další inspirace, kdyby vám ta obrázková nestačila.

Thatplannermum

I maminky musí plánovat! Natalie z Austrálie, autorka profilu thatplannermum, o tom ví své. Její fotky jsou krásné, roztomilé a inspirované rozkošnou asijskou kulturou kawaii. Být zkrátka dítětem může být každá z nás. I ta, co děti už dávno má!

Afineplanner

Z roztomilosti zpět na pevnou zem. Profil afineplanner, který vede Jaclyn Fine, je oproti Natalii sice serióznější, ale věříme, že i ona si najde své příznivce. Baví nás její čistý a vkusný styl. Jistě se v ní najde mnoho BuJo nadšenců včetně nás!

Madyplans

Mady Lopez na svém profilu madysplan přibližuje svůj diář značky Louise Vuitton. Jedno se jí musí nechat – má vkus a cit, takže její plánovací set-up i samotné fotky jsou vkusné, nadčasové a elegantní.

Diaryofaplannergirl

Lindi z Austrálie je milovnice plánovačů a papírnictví, ostatně jako my všichni. Na svém profilu diaryofplannergirl nám dovolí nahlédnout do svých krásných diářů a odkrývá kouzlo něžného plánování.

View this post on Instagram

Satisfied ?✨?

A post shared by Lindi ☼ ? ☾ ⠀⠀ (@diaryofaplannergirl) on

Yespleaseplanning

Meka Allen z Houstonu vás nakazí dobrou náladou. Její fotografie na profilu yespleaseplanning jsou plné veselých barev, díky kterým se budete usmívat jako sluníčko. Je to přesně ta z Američanek, které si plánování užívají a dokážou to nadšení předat i dál. Vede i svůj kanál na YouTube.

View this post on Instagram

? This weekend is the biannual Professional Procrastinators of America convention. It reconvenes October 15th. ??? If you'd like to understand why??? you procrastinate so much, check out the iprocrastinate podcast– You can engage in hours of blissfully painful avoidance aka "research." ? Your taxes done yet? ✔✖ . . . . . . #procrastination #procrastinate #procrastinating #avoidance #notetaking #takingnotes #podcasts #study #planneraddict #taxessuck #incometax #taxseason #productivity #getitdone #planwithpurpose #selfreflection #plannercommunity #planningcommunity #petiteplanners #petiteplanner #onthegofolio #personalgrowth #mekaseclp #selfdevelopment #personaldevelopment #projo #plannergirl

A post shared by Meka (@yespleaseplanning) on

theplanner_guy

A jeden pán na holení by se přece jen našel! Skrývá se pod účtem theplanner_guy. Fotky od Damiana si nás získaly na první dobrou. Má cit, má vkus, umí krásně psát, skvěle fotit a určitě by nás podporoval v tom koupit si další samolepky do diáře. A takové muže je třeba podporovat, no ne?

 

Jaký je váš oblíbený zahraniční plánovací profil na IG?

Silvie - Fleppi design team

 

Share: