Filofax dárková sada soutěž Fleppi.cz

A je to tady. Štědrý den a s ním i poslední soutěž v našem adventním kalendáři. Padá na nás nostalgie z krásně prožitého adventu s vámi. Stovky nádherných komentářů a mnoho radosti, kterou nás všichni výherci nakazili. Kéž by šlo obdarovat každého z vás! ❤️

Chtěli bychom vám všem moc poděkovat. Za přízeň, kterou jste nám nejenom po dobu naší velké vánoční soutěže věnovali. Ale i za tu během celého roku. Tento rok, více než kdy jindy, si nesmírně vážíme toho, že nás podporujete. Přestože třeba zápisků v diáři bylo méně než v roky předchozí. Jste úžasní a jen díky vám můžeme dělat to, co milujeme. A to i v tento čas.

Zároveň děkujeme všem partnerům naší adventní soutěže. Jste báječní a bylo to s vámi krásné. Snad jsme vám taky alespoň trochu pomohly v této nelehké době a věříme, že se brzy setkáme – ideálně osobně a s úsměvy od ucha k uchu. Plannerská komunita je silná a soudržná. Jsme vděčné, že můžeme do ní patřit.

Všem vám přejeme nádherné Vánoce v kruhu rodiny. Opatrujte se, nasávejte příjemnou atmosféru a užívejte si chvíle, na kterých záleží nejvíce. Nejsou to jen fráze, je to hluboká pravda.

A protože se říká, že to nejlepší přichází nakonec, máme pro jednoho z vás dárek pod stromeček. Díky naší krásné spolupráci s ikonickou značkou Filofax je pod posledním políčkem malý skvost.

Štědrovečerní soutěž

DÁRKOVÝ BALÍČEK FILOFAX SAFFIANO ROSE GOLD S GUMOVACÍM PEREM

Filofax dárková sada soutěž Fleppi.cz

 

Nechceme, abyste nad odpovědí trávili dlouhý čas, který dnes patří vašim nejbližším. Proto nám stačí, když nám do komentáře pod touto fotkou napíšete cokoliv hezkého, co vás napadne. Vždyť kdy jindy než dnes by měla padat krásná slova? Výherce zveřejníme co nejdříve to půjde!

SOUTĚŽ UKONČENA!

Vyhrává Hana Bednářová. Moc gratulujeme a všem ze srdce děkujeme za tak hojnou účast!

Share: