Alucca soutěž - Fleppi.cz

Krásný den! Taky už cítíte Vánoce? Zavřete oči a nasajte tu vůni. Perníčky, rohlíčky i linecké cukroví se možná chystá i u vás. A do toho koledy a světýlka v oknech. Vskutku předvánoční čas. 🙂 A my vám ho zpříjemníme naší další soutěží, tentokrát se značkou Alucca.

O značce Alucca

Lucka Razáková alias Alucca maluje snad od té chvíle, co vzala poprvé pastelku do ruky. Miluje to a nutno podotknout, že ta láska se do výsledku promítá. ❤ Se svou tvorbou prorazila už v roce 2008, když vznikal dnes všem známý tvořivý portál Fler.cz. Byla přizvaná jako jedna z prvních prodejců! Dnes, o 12 let poté, se z původního nicku Atelier Lucca, pod nímž Lucka prodávala například malované kamínky, skleněnky či přáníčka, stala značka Alucca.

Lucka se věnuje zejména zakázkové výrobě. Objednat si u ní můžete na míru vytvořená kreslená razítka, svatební dekorace, samolepky, loga a další drobné předměty, které jsou krásnou pozorností nejenom k Vánocům.

TIP #10 od Lucky

Jste milovníkem samolepek? Pak mám pro vás jeden vánoční tip, jak na originální visačky k dárkům.  Doporučuji hnědý režný karton, na něm samolepky dokonale vyniknou.  Dál budete potřebovat ještě nůžky, děrovačku, bílou gelovou tužku a vánoční šňůrku. Nastříháte, polepíte, bílé detaily dokreslíte gelovkou, dírkou provléknete šňůrku a visačky jsou na světě. Taková visačka potěší i jako malý drobný dáreček, proto je často dávám i já sama jako pozornost k nákupu. 😉

Alucca soutěž - Fleppi.cz

Soutěž o krásný vánoční balíček od Aluccy – UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Jaké vánoční zvyky dodržujete?

Vyhrává Renata. Moc gratulujeme! 🙂

Share: