Den 9 | Black Brick

Black Brick zápisník

Vítejte u dalšího soutěžního dne. Už je za námi více než týden. Utíká to, co? A dnes jsme si pro vás společně s Barborou Lípovou ze značky Black Brick připravily něco opravdu speciálního a jedinečného, co se už nebude v celé adventní soutěži opakovat. Barbora pro vás sepsala obsáhlý a autentický text, který vlastně není jen rychlou radou, ale rádcem pro všechny, co v tento nelehký čas prožívají nějakou krizi a neví, jak dál.

O značce Black Brick

Black Brick založila Barbora před sedmi lety, protože nemohla najít diář, který by ji vyhovoval vzhledem, obsahem i funkčností. A tak si přesně takový vytvořila.  V čem se značka liší od těch ostatních? Barbora se svým týmem vyrábí diáře zcela ručně, což jim umožňuje dosahovat lepších kvalit, jako je například perfektní otevírání, snazší možnost dbát na ekologii a precizní zpracování. Také náš obsah je unikátní, má zároveň minimalistický design i mnoho prostoru pro zápisky, práci s týdenními prioritami a další. Velký důraz klademe také na kvalitu materiálů, aktuálně máme diáře hned v sedmi barvách. Kromě diářů u nás najdete také krásné zápisníky, které mají na konci jako bonus sebe-koučovací otázky,“ říká Barbora Lípová, zakladatelka značky.

Dárek pro vás – Sleva na luxusní pero!

Máme pro vás slevu 200 Kč na legendární dámská i pánská pera v luxusních dárkových obalech švýcarské značky Caran dAche, které se skvěle doplňují s výrobky Black Brick, protože je spojuje neochota dělat kompromisy mezi krásou a funkčností. Využijte kód #krasavrukou a darujte tuto nádheru třeba někomu blízkému. Anebo sobě. 🙂 Sleva platí do 20.12. 2020.

black brick propiska Fleppi.cz

TIP #9 od Barbory

Dnes to bude trochu netradičně formou odkazu na autentický a velmi upřímný článek. Barbora se rozepsala na téma, jak překonat velmi těžké období a ráda by ho s vámi sdílela. Možná to není úplně tak plánovací tip, na který jste zvyklí, ale v této nelehké době to může pomoci každému, komu je trochu těžko z toho, že v diáři je prázdno a plány se hroutí. Jak z toho ven? To vám poradí Barbora ve svém článku. A my snad jen dodáme – hlavu vzhůru, držte se!

Soutěž o tečkovaný zápisník Black Brick – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Co příjemného byste si do něj jako první zapsali.

Výhercem se stala Kateřina. Moc gratulujeme 🙂

Share: