Den 2 | blackovadesign

blackovadesign diář Flower adventní kalendář soutěž Fleppi.cz

Přejeme vám krásnou středu. Jsme rádi, že jste nezapomněli na náš adventní kalendář a přišli jste si „vyloupnout“ druhé políčko. 🙂 Nemáme pro vás tentokrát žádnou čokoládovou figurku, ale rády vám představíme malou a milou značku blackovadesign, pod kterou tvoří sestry Maja a Teri.

O značce blackovadesign

Maja, která diáře tvoří, žije přechodně v Praze a anglickém Liverpoolu. Nejspíše právě proto se značka nebála jít s kůži na trh a prorazila se svými diáři i v zahraničí. Za to ji velmi obdivujeme, ne každý na to má kuráž! Stejně tak za to, že svými diáři Maja se sestrou Teri, která má na starost prodej a marketing v rámci ČR, pomáhají. Podporují tree planting, díky čemuž se jim podařilo minulý rok vysázet 70 stromků. A také věnovaly diáře dětskému domovu ve Zlíně. Mají srdce na pravém místě! 🙂

blackovadesign diář Flower adventní kalendář soutěž Fleppi.cz

Ve svých plánovačích se snaží velmi přirozeně skloubit praktičnost, minimalismus a originalitu. Kromě kalendária si můžete zaznamenávat své pozitivní návyky, měnící se náladu i proměnlivost počasí. Zároveň vás čekají i inspirativní otázky na každý měsíc či ručně malované něžné ilustrace.

„Naší oblíbenou sekcí v diáři je dvoustránka věnována „yearly goals and visions“. Zde si můžete zaznamenat a stanovit nejen své roční vize a cíle na jednom místě, ale také být kreativní a zapisovat si vše, co vás k tomu motivuje, co v životě milujete a co je pro vás opravdu důležité. Každý měsíc doprovází tematická ilustrace s citátem, která je účelně navržena tak, aby navozovala pozitivní mysl,“ říká autorka diářů Mája. 

10% sleva jako dárek pro všechny soutěžící

Zaujala vás filozofie značky a diář samotný? Pro všechny soutěžící máme 10% slevu na diáře. Kromě tohoto květinového mají i nadčasovou černou variantu. Objednávat je můžete na oficiálním e-shopu, Etsy či na Instagramu. Stačí uvést kód FLEPPI10. Akce platí do 12. prosince.

TIP #2 od značky blackovadesign

Naším oblíbeným prvkem je zaznamenávání si týdenní mantry. Věděly jste, že princip mantry opravdu funguje? Tak dlouho něco opakujeme, až se to stane realitou. Například si napište větu Usmívám se! Při každém otevřením diáře se usmějete, jelikož se to pro vás stane zvykem, aniž byste si to uvědomili. A to je kouzlo mantry. Vyzkoušejte to a věříme, že nám dáte brzy za pravdu!

Soutěž o jeden diář blackovadesign – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Jaké cíle máte na rok 2021?

Výherkyní se stává Monika. Gratulujeme a ostatním držíme palce v dalších soutěžích! 🙂

Fleppi.cz - výherce

Share: