by-me diář soutěž fleppi.cz

Vítáme vás u šestého políčka a doufáme, že si zatím tento netradiční adventní kalendář užíváte stejně jako my! 🙂 Dnes pro vás máme jeden příběh a dárek, který jednomu z vás bude dělat v roce 2021 společnost. Seznamte se s milou Barčou, autorkou značky by-me.

O značce by-me

Když jsme se Barči zeptaly, jak ji vůbec napadlo založit si vlastní značku diářů, prozradila nám, že to celé začalo přáním vytvořit si pro sebe ideální plánovač, který ji pomůže uspořádat si čas. „Nakonec jsem se rozhodla, že si ho nenechám jen pro sebe, a tak vznikl BY-ME. Nedatovaný diář, který si dotvoříte dle svého vkusu a který vás bude provázet po celý rok. Navíc k němu tvořím stále nové praktické či dekorační samolepky a ráda vytvářím i samolepky na přání,“ doplňuje sympatická Barča, která se živí grafikou už několik let.

Plánovací tip #6 od Barči

Samolepky s čísly pro označení dnů jsou opravdu maličké a jejich lepení, zvlášť pokud jsi detailista, může být na dlouhý večer. Přišla jsem na jednoduchou vychytávku, díky které jsou čísla nalepená rychleji a bez nervů. Poslouží k tomu i obyčejná propiska, samozřejmě čím tenčí, tím lepší.

by-me diář soutěž fleppi.cz

Stačí přichytit samolepku krajíčkem na propisku, přenést na požadované místo a stranu samolepky, kterou propiska nedrží, přilepit na papír a už jen samolepku dohladit. Chce to jen chytit grif a půjde to jako po másle. Není třeba se bát, nadatování celého diáře je otázka hoďky či dvou třeba u nějakého hezkého filmu. 🙂

Soutěž o diář by-me v mátové barvě – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Který diář jste používali letos a jak jste s ním spokojeni?

Výhercem se stává Karolína. Moc gratulujeme!

Nevyhráli jste? Máme pro vás slevu na všechny diáře!

Využijte krásnou předvánoční slevu na všechny diáře by-me, kterou si pro vás na svém e-shopu Barča připravila! Ušetříte téměř 30 %! Akce platí pouze 8. prosince, tak na nic nečekejte 🙂

Share: