Den 18 | Canli Store

Canli Store - soutěž Fleppi.cz 1

Venku přituhuje, ale nám to docela tak nevadí. Sedíme v teplém svetru, popíjíme dobrý čaj a posíláme dnešní milé pozdravy do všech koutů naší republiky. Jste napnutí jako struny, co nového se dozvíte? Dnes vám představíme milou Veru, která stojí za značkou Canli Store.

O Canli Store

Veru má za sebou velmi inspirativní příběh. V pouhých 17 letech začala podnikat a vytvořila svůj první diář. První Neobyčejný diář. Dva roky na to se zrodil nápad na e-shop Canli Store. Na tomto originálním českém ilustrovaném obchůdku najdete zejména papírenské a plánovací produkty, kerých přibývá jako hub po dešti.

„Zakládáme si na kvalitních produktech, tvrdším papíru a některé produkty kompletujeme ručně. Z 90% jsou naše produkty vyráběné v České republice,“ říká autorka Veronika Šrédlová. Věříme, že brzy budou produkty značky Canli Store dostupné i v kamenných obchodech, jak by si Veru se svou kolegyní Katkou moc přály. Držíme jim palce!

Dárek od Canli Store pro všechny soutěžící

Veru si pro všechny z vás připravila malý předvánoční dárek. Slevu 10 % na e-shopu Canli Store. Stačí zadat kód ADVENT10. Akce platí do 20. prosince a nevztahuje se na zlevněné produkty.

TIP #19 od Veru z Canli Store

Můj nejlepší plánovací objev jsou naše mini samolepky. Úplně poprvé jsem je objevila jako razítka na Aliexpressu, ale chtěla jsem českou verzi a tak jsme vytvořili sady roztomilých samolepek, které jsou velmi nápomocné ve vytváření návyků. Používáme je nejenom v diáři, ale i třeba v zápisníku na cvičení. Jednoduše s nimi zaznamenáváme, co jsme daný týden splnili a co ne. 🙂

Nejradši mám malý habbit tracker, ale třeba i úkoly a kalendář jsou skvělým doplňkem nejen do bullet journalu. Snadno se nalepí a rovnou můžeme plánovat.

Canli store TIP - soutěž Fleppi.cz

Soutěž o balíček produktů Canli Store – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Vytvořili jste nějaký návyk? 

Výherkyní se stává Helena. Moc gratulujeme! 🙂

Share: