Doller - soutěž Fleppi.cz

Moc vás zdravíme a jsme rády, že i tentokrát vás zvědavost přemohla a koukli jste se, jaký dárek na vás čeká. Dnešní den patří dvěma bývalým spolužákům zlínské univerzity, kteří jednou tak přemýšleli, co budou po škole dělat. A napadlo je, že by mohli vytvářet plánovače. Ne tak ledajaké. Takové, které pojmou spoustu nápadů a budou inspirovat ke splnění snu. Dnes, pět roků nato, jejich značka Doller splňuje přesně to, o čem tehdy snili.

O Doller

Doller je mladá česká značka, která se zrodila v roce 2015 po úspěšné crowdfundingové kampani na Startovači. Díky ní byly vyrobeny první kusy unikátního nedatovaného motivačního Diáře.

Po 5 letech usilovné práce a neustálého vylepšování je Doller atraktivní inovativní brand, za kterým dnes stojí už desetičlenný tým a jehož nabídka se rozrostla nejen o další originální plánovací nástroje jako Kalendář, Journal, Notes a různé doplňky, ale především expandoval i na pole seberozvoje a výuky v podobě workshopů a online webinářů. Žít své sny, to je to, o co tu kráčí.

DOLLER Journal se slevou 20 %

Láká vás bullet journal, ale pořád jste nenatrefili na krásný zápisník? Značka Doller přišla s novým produktem DOLLER Journal. Je to nedatovaný roční motivační diář pro ty, co si rádi dělají věci po svém. Místo týdenních přehledů je pět tečkovaných dvoustránek – nejen na vlastní plánování, ale třeba na kreslení, psaní, lepení koláží či na poznámky. Využijte do 16. prosince kód FLEPPI a získáte ho s 20% slevou!

TIP #14 od značky Doller

My v @doller.cz věříme v sílu vizualizace. Možná nejsi umělec, ale přesto tě poprosíme, dej kreslení šanci. Jeden obrázek totiž mnohokrát vydá za tisíc slov. Snáze se ti tak dostane do podvědomí a vybaví se ti vždycky, když se budeš rozhodovat, jestli se chceš poflakovat, nebo posunout v životě o kousek dál.Doller - soutěž Fleppi.cz 2

Soutěž o DOLLER Journal

Odpovídali jste na otázku: Co byste si do něj namalovali jako první?

Vyhrává Lucie. Moc gratulujeme! 🙂

Share: