Filofax Clipbook - soutěž Fleppi.cz

Moc vás všechny zdravíme! Jsme přesně v půlce našeho adventního kalendáře! Jak se vám naše soutěže zatím líbí? Doufáme, že jste spokojeni a nadále se spolu budeme setkávat. Tak jako dnes při krásné soutěži o originální kousek z dílny Filofax.

Filofax Clipbook - soutěž Fleppi.czZnačku Filofax asi nemusíme dlouho představovat. Je to ikona na poli kroužkových plánovačů a zápisníků s dlouhou tradicí. Vždyť kořeny sahají až do období 1. světové války! Původně jednoduchý deník a blok s volnými listy se stal symbolem 80. let a své nezastupitelné místo má na trhu i dnes, kdy své produkty neustále zdokonaluje. Filofax je zkrátka sázka na jistotu a my jsme rádi, že tu máme pro vás jeden krásný kousek – kreativní set Clipbook.

TIP #10 od Míši Tomanové

Dnešní TIP vám dá naše redaktorka Míša Tomanová, která Clipbooky s nadšením používá. Články o Clipboocích si můžete přečíst na jejím blogu Wish Hope Life.

„Clipbook – bude přesně tím, čím chcete. Poskytne vám jednoduchost poznámkového bloku bez omezení pevné vazby. Chytrá konstrukce společně s promyšleným naplněním v podobě různých druhů papírů a nedatovaných kalendářů způsobí revoluci v tom, jak používáte poznámkový blok. Clipbook se vám plně přizpůsobí.“

A je to tak. Kroužková vazba, měkké desky a spoustu doplňků. Clipbook je natolik variabilní, že ho můžete použít takřka na cokoliv. Navíc má desky, které přímo zvou k tomu, abyste si je upravili k obrazu svému. Je tedy na vás, jestli si z Clipbooku uděláte diář, bullet journal, kuchařku, cestovní deník, poznámkový blok do práce, čtenářský deník nebo scrapbookový notýsek. Co v něm vidíte vy?

Soutěž o kreativní set Clipbook

Odpovídali jste na otázku: K čemu byste ho využili vy?

Vítězkou se stává Andrea. Moc gratulujeme!

 

Share: