Vánoční adventní soutěž Fleppi.cz

Máme velkou radost, že je to konečně tady! Začíná náš adventní kalendář plný krásných soutěží pro naše věrné čtenáře i nové tváře. Všechny vás tu moc vítáme a doufáme, že si společně zpříjemníme čas do Štědrého dne. Vynasnažíme se, abychom vám každý den vykouzlily úsměv na rtech. Ve společnosti našich milých partnerů to jde úplně samo. Tolik báječných lidí se semklo, aby vám udělalo hezký předvánoční čas. Naše vděčnost je na místě!

Velkou vánici soutěží odstartujeme naší značkou, Fleppi.cz. Stojí za ni naše milá Lucka. Jednoho dne se rozhodla, že ji zkrátka k pořádnému plánování chybí krásné samolepky, které potkávala na zahraničních blozích. A tak je v listopadu 2015 začala vyrábět. Jak prosté, že? Do toho se přidaly autorské náplně do diáře, záložky, také samolepicí bločky, washi pásky a pak i diáře. A teď? Děláme to, co milujeme, a máme okolo sebe skvělou podporu plannerské komunity. Děkujeme vám!

Malý vánoční dárek k nákupu 🎁

Pro 50 z vás jsme si nachystaly balíček s výběrem 5 samolepek z našich starších kitů a k tomu slevu 20 % na další nákup. Balíčkem tak můžete potěšit sebe, nebo ho darovat někomu jako vánoční dáreček. A jak balíček získat? Udělejte u nás objednávku, do poznámky v košíku nám napište vánoční pozdrav a do prvních 50 takových objednávek přibalíme automaticky tento malý dárek.

TIP #1 od zakladatelky Fleppi

A protože každý soutěžní článek přinese jeden malý plánovací tip, nemůže ho odstartovat nikdo jiný než zakladatelka značky Fleppi, Lucka Osvaldová. ❤

Fleppi vzniklo díky mé touze po krásných diářových stránkách vyzdobených všemožnými samolepkami a po příjemně strávených chvilkách nad kreativním plánování. Jak ale čas plynul a volného času v mém pracovním i osobním životě ubývalo, stala se z mého diáře taková kovářova kobyla. Takže ačkoliv jsem obklopena všemi těmi krásnými papírenskými nezbytnostmi, moje plánování se omezilo na velmi funkční a výkonné organizování času.

I přesto (nebo právě proto 🙂 ) se snažím udržovat si v diáři něco, co mě vždy při pohledu potěší a připomene mi, že jsem kromě vší té práce a povinností prožila i krásné okamžiky. A tak si pravidelně u každého měsíce vedu seznam mých Měsíčních srdečních záležitostí. Co v něm najdete? Třeba to, co zajímavého jsem daný měsíc dělala, jakou knihu jsem přečetla, jakou píseň jsem nemohla dostat z hlavy, jaké nové jídlo jsem ochutnala nebo to, na co se v blízké době těším. A každý další měsíc je takovou malou výzvou, abych opět prožila věci, které si do těchto srdečních záležitostí zaslouží zapsat.

Soutěž ukončena

Soutěžily jsme s otázkou: Jaká je vaše srdeční záležitost?

Výherkyní ročního předplatného měsíčního samolepkového kitu:

Fleppi.cz - výherce

Výherkyně půlročního předplatného měsíčního samolepkového kitu:

Fleppi.cz - výherce

Fleppi.cz - výherce

Gratulujeme a všem ostatním děkujeme za krásnou účast!

Share: