Den 16 | INFINITY

INFINITY Diář - soutěž Fleppi.cz 1

Zdravíme všechny naše pravidelné účastníky i nováčky této adventní soutěži. Dnes vám představíme projekt, ke kterému máme trochu blíž, než by se dalo čekat. A to proto, že se na něm od letošního podzimu tak trochu podílíme a těšíme se, co všechno nám to do budoucna přinese. Seznamte se se značkou motivačních diářů INFINITY.

O značce INFINITY

Diáře INFINITY spatřily světlo světa před 4 roky – letos tuto značku převzala zakladatelka Fleppi Lucka a přizvala k sobě Hanku.

A takto svůj nový projekt vidí – „Každý máme nekonečně mnoho možností, proto vám s diáři INIFNITY chceme poskytnout ideální prostor pro vaše plány, rozvoj a sebereflexi. Přinášíme vám Malé diáře s velkým duchem – jednoduchý design, minimalistické rozložení a patřičné místo pro vaši motivaci.“

Jeden Motivační pro studenty, druhý Motivační s deníkem vděčnosti – to jsou diáře s přesahem. Oba vás nakopnou. Oba jsou české a ideální do každé kabelky či batohu – ve velikosti A6. A navíc si je můžete zabalit do krásných látkových obalů, které šije chráněná dílna Káša.

INFINITY Diář obaly - Fleppi.cz

TIP #16 od Hanky z INFINITY

Nedaří se vám nic začít, nebo dokončit, posouváte plány, chybí vám chuť a motivace? Rozdělte si úkol na menší segmenty a ještě menší a ještě jednou. Vědět, jakým směrem kráčíte a jaké jsou vaše cíle, je nezbytné. Pokud ale zrovna máte motivační blok, špatný pocit z nedodržení rozvrhu bude jen dál prohlubovat vaši nechuť. Na zítra si tedy dejte tak absurdně malý zlomek daného cíle, že je nemožné jej nesplnit.

Například: Chci vyklidit a zorganizovat sklep – odkládám – chci najít a oslovit firmy pro odvoz největších kusů – odkládám – chci rozdělit věci na vyhození a na úschovu – odkládám. Zítra si tedy „jenom“ připravím tři pytle na menší odpad a jednu krabici pro věci na úschovu a dám to ke dveřím. To je vše.

Váš mozek se odmění za splněný úkol bez ohledu na to, jak velký byl a nastaví si tak pozitivní impuls do dalších dní a řetězová reakce začíná!

Soutěž o diář s obalem dle vlastního výběru – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: jaký cíl jste si letos splnili?

Vyhrává Petr. Moc gratulujeme (a přejeme hodně štěstí!:)

 

Share: