Den 21 | JiLsisters

JiL sisters - soutěž Fleppi.cz

Zimo, vítej! A vy také u další z adventních soutěží, které jsme si pro vás s našimi milými kolegy z papírového světa připravily. Dnes vám představíme dvě usměvavé a sympatické ségry – Julii a Lenku. Jedna je neorganizovaná a druhá zase přeorganizovaná. Ale funguje jim to spolu skvěle.

O značce JiLsisters

Co nám na sebe a svou značku JiLsisters prozradily? „Tvoříme pro vás plánovací TO-DO bloky, které jsme samy potřebovaly a nemohly sehnat. Líbí se nám ta jednoduchost, přehlednost a svoboda. Můžete si vybrat z několika designů týdenních nebo denních plánovačů a zaplnit si je svým TO-DO seznamem. Nenosíte nikam těžký diář, jen ten jeden papír.“ Zdá se, že to bude ideální příležitost pro všechny milovníky minimalismu, kteří si na batohy s těžkým plánovačem nepotrpí. Skvěle ale tyto bločky poslouží i jako doplněk k diářům. Odzkoušeno za vás! 🙂

Sleva 10 % na všechny TO-DO listy a kalendář

Vstupte do nového roku organizovaněji! Tyto TO-DO listy vám v tom určitě pomohou. A abychom vás trochu pobídly, připravily jsme si společně s holkami slevu 10 % na všechny jejich TO-DO listy včetně kalendáře. Stačí zadat kód FLEPPI10. Akce platí do 31. prosince 2020.

TIP #21 od JiLsisters

To, co vám chceme poradit, je hrozně jednoduché, ale zároveň absolutně zásadní. Plánujte si svůj den večer předem.

Znáte to – ráno si dáte snídani, proletíte instagram a facebook a fokus je pryč. Tolik věcí vás rozptýlilo, že nevíte, kde začít. Proto mějte úkoly už předem napsané a jeďte podle seznamu. Ke každému úkolu si můžete připsat časový rámec, jak dlouho vám asi zabere a díky tomu i uvidíte, kolik volného času vám zbývá.

A pokud je tam něco, do čeho se vám opravdu a nechce a přijde vám to složité – tak s tím začněte 🙂 Jakmile to splníte a odškrtnete, nabije vás to energií a ostatní vám už půjde snadno.

JiL sisters - TIP - soutěž Fleppi.cz.jpeg

Soutěžíme o TO DO bločky – UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Co vy a TO DO listy. Děláte si je rádi? 

Vyhrává Veronika V. Moc gratulujeme 🙂

Share: