Lepikaro soutěž Fleppi.cz

Přejeme vám krásný den. Prozraďte, těšíte se na Vánoce? My doufáme, že ano a že vám tohle kouzelné období díky nám příjemně utíká. Představujeme si, jestli si náš adventní kalendář „rozbalujete“ při cestě do práce zachumlaní do kabátů, nebo při snídani nad šálkem dobré kávy. Ať je to jak chce, pojďme se podívat, co se skrývá pod dnešním políčkem. Je jím naše milá kolegyně a kamarádka Bára z českého papírenského e-shopu Lepikaro.

O značce Lepikaro

Báru přivedla za její značkou láska ke scrapbookingu. Milovala vytvářet Project Life alba, ale zoufale ji při tvorbě chyběly české materiály. A tak si řekla, že to napraví. Dnes nabízí pod svou úspěšnou značkou Lepikaro kromě pomůcek pro Project Life i materiály na scrabooking, cardmaking, krásné cestovní deníky, autorské diáře a vymazlené samolepky, nad nimiž se rozplýváme i my ve Fleppi. Bára je srdcař, dělá věci s láskou a kromě toho je i neskutečně příjemná.

Malý dárek pro všechny z vás – 10% sleva

Bára se rozhodla, že dá předvánoční dárek pro všechny účastníky adventní soutěže. Stačí zadat při nákupu na e-shopu Lepikaro.cz slevový kód FLEPPI10 a automaticky se vám odečte 10% sleva. Akce platí na všechny produkty mimo již zlevněné. Kód můžete využít do konce roku.

TIP #8 od Báry

Za posledních pár plánovacích let jsem vyzkoušela několik různých způsobů, jak si plánovat dny. Hned na začátek se musím přiznat, že jsem občas kovářova kobyla a jsou měsíce, kdy na diář ani nesáhnu a v ten okamžik vím, že je čas na změnu systému. Používám své diáře a několik let jsem byla věrná verzi „TO DO“, ten mi ale po pár letech přestal vyhovovat. Poté jsem chvíli skákala z „TO DO“ diáře do rodinného, to ale také nebylo ono. Poslední rok a půl moje plány bydlí ve verzi „KLASIK“ a k němu používám poznámkový bloček.

Lepikaro soutěž Fleppi.cz

Do diáře si k jednotlivým dnům plánuji úkoly, který potřebuji splnit v ten daný den a snažím se tyto úkoly limitovat na 5, pokud se nejedná o nějakou opakovanou činnost každý den. Z diáře tedy mám spíš „to do list“. Do poznámkového bločku si píši úkoly dlouhodobějšího charakteru – není je potřeba splnit konkrétní den, ale nechci na ně zapomenout. Mám takhle pár listů a mám je v diáři připevněné vždy v aktuálním týdnu ozdobnou kancelářskou sponkou. Tyto papíry zároveň používám jako takovou záložku.

Můj tip tedy je – pokud vám určitý styl nevyhovuje, netrapte se, zkoušejte a objevujte!

Soutěžíme o diář dle vlastního výběru – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Co všechno si do diáře zapisujete?
Výhercem se stává Stana. Moc gratulujeme!

 

 

Share: