Den 13 | Life Designer

Life Designer - soutěž Fleppi.cz

A máme tady stříbrnou neděli. Utíká to jako blázen a my jsme se přehouply do druhé půlky našeho adventního kalendáře. Dnes vám představíme jeden krásný a úspěšný projekt maminky a dcery, které tvoří pod značkou Life Designer. Pojďte se podívat, v čem jsou jejich diáře a zápisníky jedinečné.

O značce Life Designer

Adéla a Hanka… Máma a dcera… V roce 2016 se rozhodly vytvořit vlastní diáře zaměřené na efektivní plánování a osobní rozvoj. Pro vázání diářů zvolily diskovou vazbu, aby mohly zákazníkům nabízet co největší variabilitu, a aby si lidé naše diáře mohli vytvářet na míru podle svých potřeb. „Naše diáře, ale i zápisníky, se snažíme neustále vylepšovat a posouvat každý rok dál. Naše produkty vyrábíme ručně a láska, kterou do nich dáváme, se nám mnohonásobně vrací v podobě spokojených zákazníků,“ říkají obě s úsměvem.

10% sleva pro všechny z vás!

Je diář Life Designer přesně to, co hledáte? S touto značkou pro vás máme dlouhodobě sjednanou 10% slevu na všechny jejich produkty. Stačí, když použijete kód FLEPPI10 a sleva se vám automaticky odečte v nákupním košíku.

TIP #13 od Hanky z Life Designer

Můj promyšlený plánovací systém

Ráda bych se s vámi podělila o svůj plánovací tip – nebo spíš plánovací systém. 😊 Po letech zkoušení a vylepšování se mi podařilo vytvořit systém zapisování aktivit a úkolů, který držím už přes půl roku, a jsem z něj zkrátka nadšená. Jednoho dne jsem si uvědomila, že v diáři je pro mě nejdůležitější přehlednost. Ze dne na den jsem upustila od zdobení, a přehršel barev jsem nahradila čtyřmi gumovacími zvýrazňovači.

Ve svém diáři Life Designer využívám týdenní řádkové kalendárium Uni, které má každý den rozdělený do šesti sloupců. Primárně používám první tři – jeden pro plánování událostí/aktivit (v posledním půl roce mi pět řádků na jeden den překvapivě stačilo), a další dva na úkoly s hlavní a vedlejší prioritou.

Life Designer tip - soutěž Fleppi.cz

A teď přichází na řadu barvy! Barvami si zakresluji do řádků okýnka pro odšrktávání úkolů – checkboxy.

Používám tři pastelové barvy a jednu zvýrazňovací:

  • dvě pastelové připadnou na úkoly do mých dvou prací
  • třetí pastelová na úkoly týkající se osobních záležitostí
  • čtvrté barvě – zvýrazňovací – jsem přiřadila název “zařídit”. Většinou jsou to úkoly, které vyžadují někam zajet, nebo něco vyzvednout. Touto barvou píšu úkoly spíš do sloupce s aktivitami

Do checkboxů pak zakresluji různé znaky:

✔️ jako hotový úkol

❌ úkol, který už není aktuální

➡️ úkol, který jsem přesunula do jiného dne či týdne

Barevné kódování někdy využívám i při zapisování aktivit v prvním sloupci nebo na měsíčním přehledu:

  • jedna barva je vyhrazená pro aktivity partnera
  • jedna pro pracovní záležitosti
  • a jedna pro aktivity s rodinou

Co na tento systém říkáte? Já můžu říct, že se díky němu ve svém diáři opravdu dobře orientuji. 😊 A mimochodem gumovací zvýrazňovače jsem koupila TADY na fleppi.cz. 😉 Hanka z Life Designer

Soutěž o diář dle vlastního výběru – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Máte také nějaký systém, jak si zapisujete poznámky do diáře?

Vyhrává Květa. Moc gratulujeme! 🙂

Share: