Den 7 | Míša v šálku

Vítáme vás u dalšího dne našeho adventního kalendáře. Jak se vám daří? Doufáme, že si užíváte každičký den a baví vás stále odkrývat naše políčka. Ještě vás toho čeká spoustu a můžeme prozradit, že se máte na co těšit! 🙂 Ale pěkně popořadě. Dnes je na řadě naše milá kamarádka Míša a její půvabné virtuální papírnictví Míša v šálku.

O značce Míša v šálku

Míšu obdivujeme pro její skromnost, pracovitost a kdyby to šlo, rády bychom si ukously kousek jejího talentu. Vytváří nádherné ručně malované samolepky do diáře s originálními motivy. Skvěle se hodí k plánování a zároveň ozdobí každý diář. Nabízí i trhací To do bločky, vinylové samolepky (které jen tak někde nenajdete) a další, s láskou vytvořené autorské produkty. Třeba velké samolepkové květinové věnečky. Ty Míša začala vytvářet na popud svých zákaznic, které je viděly v jejím diáři.

Perníčky zdarma? Jen u Míši v šálku!

Míša má pro vás připravené sladké překvapení! Aršík vánočních samolepek s perníčky zdarma ke každé objednávce! Do poznámky k objednávce stačí napsat: ,,Chci mít napečeno“ a aršík je váš. Platí do půlnoci 9. prosince 2020.

TIP #7 od Míši 

Mým plánovacím tipem pro každého vlastníka diáře není ani žádný produkt, ani žádná vychytávka, dokonce ani osvědčený postup. Jestli mě rok 2020 v plánování něco naučil, tak rozhodně to, že plány jsou od toho, aby se kazily. Postupně jsem si uvědomila, že není tolik důležité splnit všechny sepsané úkoly do posledního puntíku, stihnout si připravit diář na další týden nebo nakreslit krásnou stránku do bullet journalu. Někdy prostě člověk nestačí naplnit svá očekávání, která neodpovídají realitě, špatné náladě nebo třeba nedostatku spánku. A tak je to v pořádku.

Míša v šálku soutěž fleppi.cz

Můj tip pro vás proto zní: Plánujte, abyste si utřídili myšlenky, ne abyste byli nervózní z toho, že vám zbývají dvě políčka k odškrtnutí. Užijte si proces, radujte se z tvoření, když na něj máte náladu, a buďte na sebe pyšní, když se vám povede i sebemenší maličkost z to-do listu. Protože o tom to je. 🙂

Soutěžíme o balíček ručně ilustrovaných samolepek – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Co vás při plánování baví nejvíce.

Výherkyní se stává Veronika K. Moc gratulujeme! 🙂

Share: