Mocer diář a samolepky - soutěž Fleppi.cz
Je o den víc a další soutěž před námi. Taky se těšíte, se kterou značkou se dnes seznámíte a co si pro vás připravila? Na začátek prozradíme, že tento den patří ženám. Nejenom proto, že pro ně máme krásný ženský diář, ale také skvělý tip, který rozhodně ocení. Je to výborná plánovací „vychytávka“ Dovolte nám představit značku Mocer a její milou „mámu“ Gábi.

O Mocer

Zajímá vás ženský svět cykličnosti a nestálých biorytmů života? Cítíte, že jste někdy akční a nápaditá a jindy vám nestačí dech a jste melancholická? My také. A je to v pořádku. Ženské tělo, mysl a duše jsou fascinující. A na ně zaměřila svou pozornost i sympatická Gábi při vytváření ryze ženského plánovače Mocer, který je tak trochu kroužkový diář a tak trochu i stolní kalendář. Zkrátka promyšlené 2v1.

Diář Mocer je fascinujícím spojením krásného designu, funkčnosti a práce na vědomém ženství. Můžete si do něj mimo praktické denní povinnosti zapisovat třeba také fázi svého měsíčního cyklu a na základě něho plánovat i své aktivity. Jakmile této magii ženské cykličnosti propadnete, půjdou vám věci lépe od ruky. Ověřeno, funguje to! 🙂

Dárek pro všechny: Sleva 10 % na produkty Mocer

Gábi myslí na všechny účastníky adventního kalendáře! Připravila si pro vás slevu 10 % na všechny produkty Mocer (diáře, bloky, tečkované listy, záložky a samolepky) kromě limitek (INSPIRUJÍCÍho a SPONTÁNNÍho diáře). Stačí zadat kód FLEPPI10 a sleva se automaticky načte. Akci můžete využít do 10. prosince. 🙂

TIP #5 od Gábi

Můj tip je určen výhradně pro ženy a samozřejmě souvisí s tím, v čem je Mocer jedinečný – tedy, že se (mimo jiné) jedná o cyklický diář.

Ke každému dni v měsíci si značím i den a fázi svého cyklu. Ženy stále více zjišťují, že se v průběhu měsíce na základě různých hladin hormonů mění jejich nálada a schopnosti. A proč toho tedy nevyužít při plánování? V cyklické mapě jsem si postupně vysledovala, co mi v kterém období jde snáz a tam se tyto činnosti potom také snažím směřovat. Například schůzky, oslavy a aktivity směřuji (pokud to alespoň trochu jde) do druhé – ovulační neboli pečující fáze, kdy moje energie směřuje ven, a jsem naladěna na společenskou interakci. Naopak velký zlom u mě nastává s příchodem premenstruační nebo tvořivé části (označované jako PMS), kdy se potřebuji stáhnout víc dovnitř a věnovat se úklidu a kreativním činnostem. Na první dva dny menstruace si neplánuji žádné náročnější úkoly ani schůzky. Tělo si tak odpočine a načerpá energii na další dny.

Mocer cyklické plánování - soutěž Fleppi.cz

Nad měsíčními přehledy je na tohle plánování dokonce speciálně uzpůsoben cyklický půlkruh. V týdenních přehledech zase horní stránka, kde jsou jakoby prodlouženy dny. Cyklická mapa je na konci Moceru a nechybí samozřejmě ani menstruační kalendář.

Vzhledem k tomu, že všechny diáře Mocer umí stát i na stole jako stolní kalendář – tak mohu mít své dny a plány stále na očích. Tak ať se stránky v diářích plní samými skvělými zážitky!

Soutěž o sadu značky Mocer – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídaly jste na otázku: Co vám nejvíce pomáhá v tom, abyste se cítily skvěle?

Výherkyní se stala Petra. Moc gratulujeme!

Fleppi soutěž

(vložit odkaz)

Share: