Den 17 | Můj diář

Můj diář Midori - soutěž Fleppi.cz 1

Je neuvěřitelné, jak ten čas letí! Už máme za sebou šestnáct soutěží a vrháme se do další. A každý den s napětím sledujeme, kdo nám napíše tentokrát. V komentářích potkáváme známé tváře i ty, kteří se odhodlali poprvé. Je radost rozdávat vám úsměvy a zpříjemňovat den! Dnes se nám to podaří ve spolupráci se značkou Můj.

O značce Můj

Terezky příběh už jsme vám představovaly v jedné z předchozích soutěžích. Ale možná nevíte, že její cesta k diářům vedla trochu oklikou. Tato maminka úžasné dcerky a manželka skvělého muže vystudovala obor „Propagační výtvarnictví a grafika“, ale zaválo ji to na nějaký čas do nadnárodní společnosti, kde dělala manažerku. Jenže její umělecká duše si ji stejně našla. A když pocítila potřebu plánovat a zapisovat, nebylo to daleko k tomu si nějaký ideální plánovač vytvořit. A voilà, značka Můj byla na světě!

Nadčasová krása se slevou 10 %

Tereza si pro vás připravila nádherný předvánoční dárek! Slevu 10 % na všechny své produkty. Stačí zadat kód FLEPPI10 a sleva bude odečtena. Akce platí do 31. 12. 2020.

TIP#17 OD TEREZY

Nepoužívejte diář jen na úkoly

V roce 2020 jsme snad všichni zjistili, že plánovat si můžeme cokoliv, ale naše plány zkrátka vyjít vždy nemusí. Jestli vaše plánovače od března do června 2020 „zejí prázdnotou“, naučte se je využívat i jinak. Já používám volné listy v diáři na tzv. myšlenkové mapy nebo „nástěnky svých vizí.“ Do prázdných kolonek jednotlivých dní vepisuju anglická slovíčka, která se pak učím. V nepopsaných týdenních přehledech si vedu svůj deník vděčnosti a zapisuji si všechno, co mi dělá radost. Váš osobní diář totiž nemusí být jen sešit plný úkolů…

Můj diář Midori - soutěž Fleppi.cz 3

Soutěž o krásu jménem MIDORI – SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: K čemu byste dva přiložené zápisníčky používali?

Vyhrává Katka. Moc gratulujeme! 🙂

Share: