Den 11 | Můj diář

Můj diář limitovaná edice Fleppi.cz soutěž

Krásný den všem našim milým soutěžícím. Dnes bude řeč o tom, co všichni milujeme – o diářích. Také jste vždy na konci roku na vážkách, který si vybrat? My kdybychom mohli, tak jich máme alespoň pět. Jeden má tohle, jiný tamto. A ty desky, ty prostě musíme mít. Poznáváte se? 🙂

A pak je tady druhý typ lidí. Desítky krásných diářů, ale pořád to není ono. Tomu chybí tohle, tamtomu zase něco jiného. Přesně tohle je případ Terezy, autorky diářů značky Můj, která svůj první plánovač vytvořila s kamarádkou.

O značce Můj

A jak to vlastně bylo? „Nevoněl a neseděl nám ani jeden z diářů běžně dostupných na trhu. Nevyhovovala nám velikost, typ vazby nebo provedení stránek. V některém diáři chyběl dostatečný prostor pro poznámky, jiný zase postrádal kompletní dataci. Často jsme dokonce používaly více diářů zároveň. Chtěly jsme všechno v jednom, all inclusive balíček, voňavý, pohodlný a datovaný diář. Nebyl, a proto jsme ho pro všechny milovníky klasických papírových pomocníků vymyslely. Na podzim 2018 vyšel první autorský diář pro rok 2019 vydávaný v malém nákladu. Originální rozvržení, které nikde jinde nenajdete, je však zdokonalováno každý rok na základě zpětné vazby mých zákazníků, ze kterých se pomalu stávají mí přátelé,“ říká Tereza.

Nadčasová krása se slevou 10 %

Tereza si pro vás připravila nádherný předvánoční dárek! Slevu 10 % na všechny své produkty. Stačí zadat kód FLEPPI10 a sleva bude odečtena. Akce platí do 31. 12. 2020.

TIP #11 od Terezy

Plánování – nebo možná spíš „diářování“ – je dost specifická činnost, kterou se nebojím přirovnat k jídlu. Každý má své vlastní chutě, některé pokrmy vážně milujete, jiné prostě jen máte rádi a některé nejíte vůbec. I diář vám musí sedět na milion procent, aby se vám s ním dobře pracovalo. Aby byl skutečně užitečný. Aby neskončil v šuplíku už v lednu. Můj tip je nepodcenit jeho výběr. Skvělý diář vás v prvé řadě donutí ke spolupráci, bude vás motivovat, bude vám pomáhat a zjednodušovat vám život.

Soutěž o limitovaný Můj diář s autorským motivem

Odpovídali jste na otázku: Co musí obsahovat váš ideální diář. 

Výhercem se stala Aneta. Moc gratulujeme! 🙂

Share: