Den 4 | Papírové štěstí

Papírové štěstí vánoční balíček soutěž Fleppi.cz

Čtvrtý den před námi a my se stále radujeme z toho, kolik lidí náš adventní kalendář bedlivě sleduje. Je to radost pro vás tvořit a stejnou radost nám dělají i naši milí kolegové z papírenského světa, kteří se na tom všem podílejí s námi. 🙂 Třeba i Jana Mráčková s celým týmem Papírového štěstí, které se skrývá pod dnešním políčkem. Pojďte se s ní seznámit.

O značce Papírové štěstí

Jana je nám blízká tím, že stejně jako my už odmala milovala návštěvy papírnictví. Samolepky, pohledy, diáře, zápisníky, propisky. Byla to láska, která trvá dodnes.  Ale jestli jí něco moc nešlo, to bylo organizování. „Vždy jsem začala s nějakým systémem, co mi měl pomoct realizovat plán, ale v tom plánování mi chyběla ta srdeční a tvořivá složka.A tak si postupem času našla systém, který jí dnes dokonale pomáhá v podnikání i životě a se svým týmem ho přetavila do podoby, jenž pomáhá i ostatním ženám ke spokojenějšímu a klidnějšímu životu.

Na „šťastný měsíc“ (jak svému diáři říká) nedá dopustit. Organizační měsíční listy v sobě zahrnují vše podstatné pro náš osobní růst – místo na naše plány, sny, potřeby, nápady, záměry i životní lekce. A k tomu všemu je i online kurz šťastného plánování, který celý koncept krásně propojuje do smysluplného celku. Papírové štěstí pomáhá ženám dopřávat si v životě více krásy a zklidnění, prostě šťastný a naplněný život bez zbytečného stresu,“ zakončuje Jana, která na e-shopu Papírové štěstí nabízí i další krásné papírové radosti jako třeba tuto výherní vánoční sadu nebo Deník finančně úspěšné ženy pro větší klid a víc peněz na radosti, hygge zápisníky. Na webu najdete i rozrůstající se galerii šablon K vytištění.

Malý dárek pro všechny soutěžící

Zaujalo vás Papírové štěstí a rádi byste si něco objednali? Nepřijdete zkrátka! 🙂 S kódem FLEPPI2020 dostanete ke každé objednávce nad 300 Kč arch samolepek zdarma. Do poznámky napište preferenci: vánoční | zvířátka | do diáře. Akce platí do 10. prosince 2020.

TIP #4 od Jany Mráčkové

Dopřejte si v práci dokončení, ať můžete relaxovat

Papírové štěstí vánoční balíček soutěž Fleppi.cz

Sepište si už nyní, co vše v práci nebo ve škole chcete mít hotové, odevzdané, zařízené – a na tom začněte pracovat, abyste odcházely domů s čistou hlavou a mohly si bez výčitek užít vánoční svátky, aniž byste se užíraly představou, co jste ještě měly či mohly stihnout. Mozek k pořádnému relaxu a dobití baterek potřebuje na pár dní fakt úplně vypnout.

Poslední den v práci si na papír sepište, čím po svátcích začnete – díky tomu můžete vypnout a pak i snadněji navážete, kde jste skončily, a ušetříte si čas, nervy a zbytečné tápání. Dalších 9 antistresových tipů najdete u nás na šťastném blogu v článku Vánoce v klidu.

Krásné a pohodové Vánoce ve vašem stylu vám přeje Jana Mráčková a celý tým Papírového štěstí ♥

Soutěž o velký vánoční balíček Papírového štěstí

Odpovídali jste na otázku: Co na Vánocích milujete ze všeho nejvíce?

Vyhrává Jiřina. Moc gratulujeme! 🙂

Fleppi.cz - vyherce

Share: