Den 20 | Tam & zpět

Tam a zpět voucher - soutěž Fleppi.cz

Vítáme vás u dnešního okénka a hned se zeptáme. Víte, co jste dělali v tento den před rokem? Před třemi? A co teprve před pěti lety? Hádáme, že odpovíte zamítavě. Není to škoda? Možná přemýšlíte, na co narážíme. Na naši dnešní výhru. Pětiletý deník od značky Tam & zpět.

O značce Tam & zpět

Jana Kellnerová, autorka deníku Tam & zpět, původně chtěla vytvořit snadný způsob, který zachytí střípky všedního dne a přetvoří je ve výjimečné vzpomínky. Zkrátka takový život v kostce – vše přehledně na jednom místě v podobě krásného zápisníku, který navždy zaznamená vašich pět let.

„Tvoříme produkty, které ti pomůžou objevovat tvoji osobnost a její potenciál, hledat odpovědi na nevyřčené otázky a zjišťovat, co ti v životě přináší skutečnou radost. V každém věku a v každé fázi tvého života. Vyrábíme z lokálních zdrojů a myslíme udržitelně,“ svěřili se nám tvůrci značky.

Udělejte dobrý skutek s Tam & zpět

Zaujal vás tento deník a rádi byste si ho pořídili? Můžete to spojit s dobrým skutkem, které se o Vánocích dělají tak nějak snáz. Vyberte si deník ze speciální vánoční edice a podpořte tím Jiříka, který trpí spinální svalovou atrofií a je doživotně připoután na vozíček. Z každého prodaného kusu poputuje 100 Kč Jiříkovi. ❤️

TIP #20 od značky Tam & zpět

Tam a zpět tip - soutěž Fleppi.cz

Stává se nám to všem. Někdy jsou naše cíle, plány nebo záměry zkrátka moc velké na to, abychom na nich dokázali začít okamžitě pracovat. Pokud chceme využít počáteční „zapálení a drive“, je důležité si cíl naplánovat a rozdělit do menších celků nebo rovnou konkrétních úkolů. Díky nim je možné nejen začít hned, ale hlavně na nich kontinuálně pracovat a pravidelně se přibližovat k vytouženému cíli. My pro tento účel rádi používáme myšlenkové mapy, které nám pomáhají zmapovat si všechny důležité celky i úkoly a zároveň cíl vizuálně zhmotnit. Máme ho tak stále na očích.

Tento systém se nám podařilo zakomponovat i do našeho nového diáře na rok 2021, ve kterém je na začátku každého měsíce prostor pro plánování svých „chci“. Neboli pěti oblastí, které se věnují plánování osobního i pracovního života: potkat, zažít, splnit, naučit se, dělat. Držíme palce při plánování. 🙂

Soutěž o voucher na jakýkoliv deník

Odpovídali jste na otázku: Napište nám tři věci, za které jste dnes vděční.
Vyhrává Lucie. Moc gratulujeme! 🙂

Share: