Den 23 | Yoga Day

Yoga day soutěž - Fleppi.cz

Je tady nový den a nový důvod k radosti. A to nejen proto, že pro vás máme další soutěž. 🙂 Těch důvodů pro to, abychom byli šťastní a vděční, se totiž den co den najde mnoho. A jsou to třeba úplné drobnosti, které už bereme jako samozřejmost. Dobrá káva. Objetí od nejbližších. Dobře odvedená práce. Příjemná večeře v kruhu rodiny. Zamysleli jste se nad tím?

O značce Yoga Day

Navazujeme na dnešní dárek, který do soutěže věnovala česká značka Yoga Day. Ta vznikla, aby zpříjemnila každodenní život a vytvářela radost. A nemusí to být jen prostřednictvím jógy, přestože právě ona je dobrým průvodcem na cestě ke klidu a harmonii. „Nemusíš nutně cvičit jógu, aby každý tvůj den byl pozitivní. Celý tvůj život se může ubírat pozitivním směrem. Žij svůj život, tak jak co cítíš, nežij život podle toho, jak by se měl žít,“ nabádá Petra, zakladatelka e-shopu, který nabízí kromě lokálních papírenských produktů i svíčky, drahé kameny a krystaly, macramé a další produkty, které v nás vyvolávají příjemné pocity a nutí k úsměvu.

Využijte slevu na všechny produkty z e-shopu Yoga Day

Máme pro vás připravenou slevu 5 % na celý sortiment Yoga Day. Stačí zadat v košíku kód fleppi5 a automaticky se vám odečte příslušná částka. Tak si udělejte radost, ať máte hezčí den! 🙂

TIP#23 z e-shopu Yoga Day

Naše podvědomí je místem, kam si ukládáme všechny naše pocity a myšlenky. A my vám dnes dáme tip: Otevřete ho (a sebe) pro pozitivní a laskavá tvrzení, myšlenky a zážitky. Proměňte svůj život v pozitivní cestu a zapisujte si všechny své pozitivní zážitky do deníku. Najděte si zkrátka takové místo, k němuž se budete moci kdykoliv vrátit a vybavit si všechny své hezké vzpomínky, pocity, nápady, poznámky jednoduše cokoliv, co vám dělá radost.

Soutěž o pozitivní deník Můj krásný život UKONČENA

Odpovídali jste na otázku: Co hezkého se vám dnes stalo?

Vyhrává Markét. Myslíme, že deník poputuje na správné místo! Moc gratulujeme 🙂

Share: