Čas vytáhnout fotky

Jak na fotky v diáři - Fleppi.cz

Dnes pro vás připravila článek Bára z Lepikaro

Bára a její nejroztomilejší paní pejskovou známe z e-shopu Lepikaro. Najdete u ní nejenom samolepky do diáře, ale také třeba materiály na Project Life, scrapbooking, autorské diáře, sešity i cestovní deníky. Všechno je s láskou vyrobeno v Česku, což je pro nás srdeční záležitostí. Lokální „papírové“ kolegy vždy moc rády doporučíme, protože v této zálibě koneckonců jedeme společně!

Fotíte rádi? Fotíte hodně? Prohlížíte si pak fotky nebo je jen přenesete do digitálního světa, případně vyvoláte a zavřete do krabice? Myslím, že předešlé věty, které napíši, platí na většinu z vás a to je strašná škoda! Právě teď je ten čas zalovit v discích či krabicích a všechny ty krásné vzpomínky zase prožít znovu. A jak? No do alba, sešitu či diáře s nimi!

Album z dovolené? Žádný problém!

Vsadím se, že máte doma plno fotek z dovolených. Co takhle si z nich udělat super album, které pak můžete ukazovat rodině? Na základ vám stačí opravdu jen pár věcí – čtvrtky, nůžky, pravítko a lepidlo. Poté k tomu můžete přidat i nějaká zdobítka ve formě samolepek nebo papírových ozdob.

Způsobů, jak si takové album vytvořit je nekonečně mnoho. Já jsem vybrala dva – skládané a svázané kroužky. Přijdou mi nejjednodušší. V proklicích najdete návody i s videem, jak taková alba vytvořit. Střihu zdar!

Fotoalbum na fotky - Fleppi.cz

Fotoalbum na fotky - Fleppi.cz

Album se mi zdá složité. Chci něco jednoduššího!

Pokud se vám nechce “patlat” s albem, koukněte se doma po nějaké prázdném sešitu. Zcela určitě máte doma minimálně 3, do kterých “vám je líto psát – co když pokazíte”. Myslím, že lepší čas než tento pro ně nebude, hihi. Já osobně mám nejradši formát sešitu traveler’s notebook, ale použít můžete i obyčejný školní sešit 440! Opět vám stačí jen pár věcí – sešit, nůžky a lepidlo! Tak vesele do toho!

Jednoduché fotoalbum - Fleppi.cz

Jednoduché fotoalbum - Fleppi.cz

Mám prázdný diář, pomoc!

Pokud teď bojujete s tím, že máte diář prázdný nezoufejte! Co takhle místo zvláštního alba fotky lepit přímo do diáře? Skvěle se budou vyjímat i ty “obyčejné” fotky z každodenního života! Odvezli jste babičce nákup? Byli jste se projít v lese? Jenom tak lenošíte u televize či herní konzole? Vyfoťte to! Krásnou ukázku použití fotek v diáři tu mám od Alči alias QueenArt, která se letos rozhodla nevést klasické fotoalbum, ale všechny vzpomínky zaznamenává do svého Happy planneru.

Fotky v diáři - Fleppi.cz

Fotky v diáři - Fleppi.cz

Fantazii se meze nekladou, buďte kreativní a hlavně – užijte si to!

Bára rozdává tři malé kousky dobra

Lepikaro diář soutěž - Fleppi.cz

Po celou dobu karantény pro vás máme tyto milé články, které jsou takovým rádcem, co doma dělat ve volné chvíli. Jsme opravdu šťastné, že nám i naše kolegyně z oboru přispěchaly na pomoc do našeho laskavého projektu #MalyKousekDobra – nejen skvělými tipy a návody, ale také dárky pro vás. ❤️ Bára má pro tři z vás diář dle vlastního výběru a k němu aršík autorských nálepek. Ideální pro ty, které stále hledají ten „svůj“ plánovač. Stačí do neděle 19. dubna odpovědět na otázku:

Co vy a fotky? Máte je v mobilu, setřízené v počítači nebo je také tisknete?

A máme vítězky!

Holkám moc gratulujeme a ostatním moc děkujeme za účast!

Share: