České plánovací profily na Instagramu, které musíte znát

České plánovací profily na Instagramu, které musíte znát

Inspirace není nikdy dost! Zvlášť té obrázkové, která se „konzumuje“ téměř sama. Řeč je o Instagramu. Vždyť koukat na fotky a donekonečna scrollovat palcem dolů je tak jednoduché. A návykové! Mezi miliony obrázků najdete perfektní inspiraci na nejnovější papírenské produkty. Máte možnost nahlédnout do diářů, které zatím jen mlsně obhlížíte v našem e-shopu. A dostanete se k mnoha radám, jak si ještě lépe zapisovat své úkoly nebo jak využít všechny samolepky do diáře.

A proto jsem pro vás připravila tipy na plánovací profily, které se mi líbí a které stojí za to sledovat. Tentokrát se vrhneme do českých vod, protože i tady se najdou poklady. A příště zabrousíme i na světovou scénu, souhlasíte?

bujoczechrepublic

Pokud kolem vás už prolétl pojem bullet journal alias bujo, asi budete mít matnou představu, o jaký styl plánování se jedná. A přesně tomu se věnuje profil bujoczechrepublic. Rozhodně na něm najdete mnoho inspirace, co si můžete ve svému bujo vést.

Clairagraphy

Klára nám na svém profilu clairagraphy poodkrývá tajemství svého plánování ve svém milovaném modrém diáři. Fotografie působí velmi klidně a celý feed je svěží a sympatický. Určitě u ní najdete mnoho inspirace!  

creative.rachel.ro

Na fotografie od creative.rachel.ro se velmi příjemně dívá. Na tomto profilu opět najdete řadu různých tipů a inspirací z papírenského světa. Rachel ukazuje produkty, které jsou navíc cenově velmi přívětivé. Nálepky. lepíky, pastelky či zápisníky – i to na tomto profilu najdete.

dream_of_paper

Další účet, který si rychle oblíbíte, je dream_of_paper. A zvlášť tehdy, pokud jste milovníci papírnictví, kaligrafie a bullet journalu! Krásné fotografie plné zářivých odstínů vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech. A navíc ve vás vyvolají touhu taky si zkusit kaligrafii.

izmyag

Profil Gábi s názvem izmyag je tak trochu směsice plánování, postcrossingu a cestování. Rozhodně i v něm najdete mnoho papírenské inspirace! Aktuálně třeba z evropského papírenského festivalu PlannerCon, kterého se zúčastnila!

Janeonthemove

Jane na svém profilu janeonthemove nabízí vyvážený mišmaš lásky k papíru, svým dětem a knihám. Fotky má vždy dokonale vyladěné do posledního detailu a krásně se na ně dívá. Barevný tón fotografií vyvolává dojem pohody a harmonie. Jane zkrátka musíte znát a sledovat, tečka.

jessruggirello

Z českého profilu jessruiggirello srší pozitivní nálada a radost! Jess, další milovnice bullet journalu, se nebojí použít barvy, krasopísmo i svůj milý úsměv, který na fotografiích můžete zahlédnout. A taky mandaly, které ji opravdu jdou!

View this post on Instagram

?Jak jde dohromady Bullet Journal a Goal Seeting?? . Zápisníky a kalendáře jsou od toho, aby si tam člověk zapisoval, co má kdy udělat. . Problém ale je, že ne každý si uvědomí, JAKÉ AKTIVITY si tam chce a musí naplánovat. . Máš pocit, že tvůj čas ovládá tebe a ne ty svůj čas? . Mám svůj systém pro plánování denních aktivit na základě goal settingu. . O tom pojednává můj nejnovější článek na blogu – jak vypadá můj goal setting a jak ke němu využívám Bullet Journal. . Jak jsi na tom s plánováním svých hlavních cílů ty? Máš svůj čas a úkoly pod kontrolou? . #bujo #bulletjournal #bujolove #bujoaddict #bulletjournallove #bujocommunity #bujoinspo #showmeyourbujo #showmeyourplanner #bujoideas #bujoinspire #bujoczech #ukaždiář #plannerloverscz #bulletjournalcz #bulletjournalczech #planuj #blogerkycz #blogerky #czechblogger #bujoblogger #goalsetting #planovani

A post shared by Jess | Bullet Journal Blogger (@jessruggirello) on

kaakushka_creation

Karolína je milovnice kaligrafie, digitálního krasopísma i bullet journalu. Pokud jsou tohle témata, která vás také něčím baví a naplňují, nezapomeňte sledovat její profil kaakushka_creation.

Míša v šálku

Kdo by neznal milou a sympatickou Míšu v šálku, která ilustrovala náš květnový samolepkový kit! Na velmi vkusných a něžných fotkách nám s citem poodkrývá papírenské novinky i tajemství bullet journalu či kaligrafie. Míšu si zamilujete stejně jako my ve Fleppi (ostatně proto jsme ji nedávno vyzpovídali v tomto skvělém rozhovoru)! A až budete na Instagram přidávat fotografie svého diářového mazlíka, nezapomeňte ji označit hashtagem #ukaždiář,  který Míša vytvořila pro vzájemnou inspiraci.

View this post on Instagram

Bambi layout!? Chtěli byste návod? V podobě kratičkého videa ho můžete mít na IGTV ? Pro tento týden jsem chtěla, aby se mi layout povedl. Už jen kvůli sobotním narozkám. ? A věděla jsem, že s touto washi nešlápnu vedle. Je s motivy od mé oblibené ilustrátorky @ninastajner a je mi ctí, že můžu mít její obrázky ve svém diáři. ☺ . ??: Thanks @craftelier_ for this amazing washi with @ninastajner illustrations! Nina, I love your work and I'm so glad I have your drawings in my bullet journal. Such a honor! ?? . #ukaždiář #bulletjournal2019 #bulletjournalss #craftelier #bambiinspired #ninastajner #februarybujo #showmeyourbujo #bulletjournalinspo #bujolayout #flatlayoftheday #bulletdaily #notebooktherapy #flatlayczsk #bujoflatlay #nakopnito #dnestvorim #igersczech #dnestvorim #bloggersre #ukazcodelas #bulletjournalczsk #czechbujo #diarovani #washipasky #plannerloverscz #dnesplanujem #dnesplanuji #jsemmicroinfluencer

A post shared by Míša v Šálku (@misavsalku) on

n1ks1

Tak slovenský profil n1ks1 má typický „světový rukopis“. Přesně to totiž potkávám na zahraničních plánovacích profilech! Zářivé barvy, diáře plné k prasknutí a spoustu drobností okolo, které vytváří dokonalý celek. Feed na mě působí neskutečně hravě a vsadím se, že bude bavit i vás!

paperlove.cz

Další něžný profil, ve kterém můžeme nahlédnout do krásně zpracovaného diáře, nese název paperlove.cz. Ten je veden formou bullet journalu. Ačkoliv je profil teprve v začátcích, už teď na něm najdete mnoho inspirace, jak si zapisovat své plány i co používat ke zdobení, aby byl výsledek krásný a vkusný.

planner_michelle

Míša je jednou členkou našeho Fleppi Design týmu a každý měsíc si můžete přečíst její články na tomto blogu. Na svém instagramovém profilu planner_michelle nám dovolí nahlédnout do svého diáře a seznamuje nás s novinkami ze světa diářů, zápisníků i psacích potřeb. Pokud milujete plánování, musíte Míšu zkrátka sledovat.

Queen_art91

Krásná inspirace ze světa scrapbooku! Pokud tomu holdujete, nesmíte si profil queen_art91 nechat ujít. A vlastně ji podpořte i ve chvíli, kdy jste scrapbookovým albům ještě nepodlehli. Třeba vás přesvědčí, že právě tohle je skvělá cesta k uchování vzpomínek!

silvidesign

Protože se můj profil silvidesign taky zabývá plánováním, dovolím si přispět trochou do mlýna. Najdete v něm od všeho kousek – tu o diáři, tam o zápisnících anebo o knize, která mi otevřela nové obzory v organizaci domácnosti. Tak co, uvidíme se na Instagramu?

… a samozřejmě Fleppi.cz

A nemůžu zapomenout i na náš instagramový profil Fleppi.cz. Čekají na vás horké novinky z e-shopu, nahlédnete do našich diářů a vždy se dozvíte o novém článku na blogu jako první. Takže pokud nás máte rádi, budeme rádi za vaši milou podporu i na Instagramu!

 

Chybí mezi tipy nějaký český či slovenský plánovací profil, který máte moc rádi?

Sem s ním, ráda ho do přehledu doplním!

Silvie - Fleppi design team

Share: