Plánujte cesty s prstem na mapě

Jsem si jistá, že se mezi vámi najde spoustu milovníků cestování. A je vlastně jedno, jestli vás lákají dálky, „instadestinace“ nebo zbožňujete prolézat naši republiku a kochat se, jak tu máme hezky. Jen teď je to trochu složitější. Vždyť kdo by ještě před měsícem řekl, že se nám zavřou hranice a že dokonce bude docela nemožné udělat si výlet třeba do okolního města a obrazit kavárny.

Co vám ale nikdo nemůže zakázat, je popustit uzdu fantazii, trochu utéct v myšlenkách pryč a naplánovat si tu nejhezčí dovolenou, kterou si v budoucnu o to víc užijete a budete si ji vážit jako nikdy předtím. Pojďte do toho s námi a spřádejte plány.

Aneb vítejte u dalšího DOBROčlánku v rámci našeho  projektu Malý kousek dobra, se kterým se vám snažíme zpříjemnit tyto dny. Tentokrát za milé podpory Jitky Štádlerové z webu Korálky dní.

Cestovní deník zažene chmury

Cestovní deník je pro tuhle příležitost úplně skvělý. Můžete si do něj už teď zaznamenávat, na co se těšíte a co všechno na vysněné cestě chcete vidět, zažít a ochutnat. Klidně se inspirujte u ostatních cestovatelů, na cestovních blozích či třeba v cestovatelských vlozích na YouTube.

Řekněte sami, není právě tohle ideální příležitost na klidné večery? Vypněte na chvíli zpravodajství a zkuste se myšlenkami zatoulat do míst, kde je vaší duši nejlépe. Ať už to je teplo, nebo horský vítr.

Válí se fotky a vstupenky v krabici?

Že vám ještě chybí dokončit deník z minulé cesty? Nalepit fotky, vstupenky a dopsat pár vzpomínek, které uvízlo v hlavě. Tak se do toho pusťte. Kreativní činnost je přesně to, co vaše mysl potřebuje!

Tak co, kam to bude?

A u této příležitosti jsme si pro jednoho z vás připravily s webem Korálky dní krásnou soutěž o její vymazlený cestovní deník, který vám pomůže zpříjemnit den a přijít na jiné myšlenky. Chtěli byste si do tohoto cestovního deníku zapsat plány na vaši příští dovolenou? Stačí nám do neděle 22. 3. 2020 odpovědět na otázku:

Jaké místo na zemi byste chtěli někdy v budoucnu navštívit?

A dnešní výhra i trochu zblízka! 🙂

Kdyby se na vás náhodou neusmálo štěstí, máme tento cestovní deník i u nás v e-shopu – buď jako samostatný zápisník v kroužkové vazbě, anebo jako náplň do diáře formátu A5.

A máme výherce. Niki, gratulujeme!

Cestovni denik

Share: