Jak najít pod stromečkem to nejlepší z Fleppi?

Vánoční dárky pro papírové nadšence - Fleppi.cz

Milujete papírnictví a víte, že by vám nadílka z Fleppi udělala o Vánocích radost? Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak najít pod stromečkem krásnou plánovací nadílku.

Také se vás blízcí ptají, co by vám udělalo radost na Vánoce? Správnému milovníkovi plánování se nabízí jednoduchá odpověď. Jenže přetlumočit ji rodině může být složité. A určitě se nehodí poslat jen webovou adresu s větou: „Něco mi vyber.“ Pro někoho jsou samolepky do diáře velkou neznámou a při takové žádosti by mohl snadno šlápnout vedle.

Právě proto jsme vám tuhle cestu prošlapaly. Říct si o dárek z Fleppi díky našim tipům je jednoduché. A budete mít jistotu, že pod stromečkem najdete přesně to, co jste chtěli!

1. situace: Máte konkrétní představu

Jak vybrat dárky z papírnictví - Fleppi.cz

Máte jasno, co by vám udělalo z našeho e-shopu radost? Pak můžete využít naši funkci Seznam přání a o konkrétní produkty se s Ježíškem podělit. Funguje to jednoduše a spolehlivě.

Jak použít funkci Seznam přání?

  1. U každého produktu máte srdíčko. Kliknutím na něj se vám produkt zapíše na seznam přání.
  2. Takhle postupujte u všech produktů, o které máte zájem.
  3. Celý seznam přání vidíte v horní liště pod položkou Seznam přání.
  4. V tomto seznamu přání pak stačí kliknout na Sdílet seznam. Tlačítko se změní na Kopírovat odkaz a ten můžete následně komukoliv odeslat.

2. situace: Teď máte všechno, ale brzy něco dojde

Máte zrovna čerstvou zásobu samolepek do diáře, ale víte, že za nějakou dobu si objednáte znovu? Napište si Ježíškovi o vánoční dárkový poukaz. platnost 1 rok, takže jakmile budete potřebovat doplnit zásoby, můžete ho snadno využít na cokoliv z našeho e-shopu.

3. situace: Chcete Vánoce po celý rok

Jak vybrat dárky z papírnictví - Fleppi.cz

To zvládneme zařídit docela snadno. Stačí Ježíška poprosit o předplatné měsíčních samolepkových kitů a pravidelná radost z rozbalování dárků je zaručená. Měsíční samolepkový kit obsahuje 8 tematicky a barevně laděných aršíků do diáře a je to jeden z našich nejoblíbenějších produktů. Od ledna navíc mají novou, minimalističtější podobu. Vybrat si můžete z variant na 4, 6, 8 nebo 12 měsíců.

Chcete rozbalit naše balíčky pod stromečkem?

Dárky s garancí doručení do Vánoc 🎄
objednávejte a uhraďte do 16. 12. 2021.

Vybrat (si) dárek 🎁

Napište, co papírového byste pod stromečkem nejraději našli vy.
Budu se těšit na vaše vysněné kousky v komentářích!

Silvi z blogu Fleppi.cz

Share: