Velká vánoční soutěž s Fleppi - Filofax

Krásný Štědrý den. Jsem moc ráda, že i v tento sváteční den jste si udělali chvilku a přišli si odkrýt poslední políčko v našem adventním kalendáři. Dnes to totiž vážně stojí za to!!! Ale nebudu to zbytečně zdržovat a natahovat, dnešek bychom neměli trávit u počítačů a telefonů. Takže jdeme na to.

Poslední soutěžní cenou, kterou pro vás mám, je nádherný kožený diář Filofax z kolekce The Original v šedé barvě (tento matný barevný odstín byl novinkou pro letošní rok a opravdu se povedl!!!) ve velikosti A5. Elegantní vzhled, kvalitní kůže a precizní zpracování jsou zárukou, že vám tento diář bude dělat společnost opravdu dlouho. Potřebujete ještě další důvod, proč si ho zamilovat? Co třeba skutečnost, že v něm můžete mít přesně takový obsah, jaký chcete. Jak v nabídce Filofax, tak i u nás najdete nepřeberné množství náplní, které vám v tom pomohou. A protože vás chceme dnešním dárkem opravdu potěšit (a také vybavit na příští rok), přidáme vám k diáři ještě sadu Fleppi náplní obsahující například tečkované listy, finanční plánovač, přehledy důležitých dat a další.

SOUTĚŽ UKONČENA
Výhercem se stává:Výherce Velké vánoční soutěže s Fleppi

Podrobné podmínky soutěže najdete zde.

Tak a to byla poslední otázka naší velké adventní soutěže.  Moc děkuji každému, kdo se do ní zapojil a výhercům gratuluji k úžasným cenám. Hlavně vám ale chci popřát krásné, pohodové a ničím nerušené vánoční svátky!!! Užijte si je ve zdraví a ve společnosti těch, které máte rádi.

Share: