Velká vánoční soutěž s Fleppi - Epipí

Když se podíváte na svůj pracovní stůl, co vidíte? Já nejčastěji tvůrčí chaos, který se nezkušenému oku může zdát jako pěkný nepořádek. Je ale pravda, že někdy to s tou tvůrčí podobou stolu trochu přeženu a všude pak mám hromadu papírků s poznámkami a jen trnu, odkud na mě vyskočí další nesplněný rest. Pokud jste na tom podobně, pak pro vás mám dnes nejen skvělou soutěžní cenu, ale (v případě, že se na Vás štěstí neusměje) i skvělý tip na vánoční dárek.

Je jím tento krásný týdenní plánovač od ePipí – prodejny (s) radostí. Za tímto autorským papírnictvím stojí umělecká dvojice Adélka a Kuba, kteří společně tvoří nádherně ilustrované diáře, sešity zápisníky, pohlednice a přání, balicí papír, visačky, plakáty, ale i plecháčky a textilní tašky. A nezapomínají při tom na přírodu, využívají totiž recyklovatelných materiálů. Při pohledu na všechny ty krásné věci a roztomilé přírodní motivy zaplesá nejedno papírenské srdce.

Ale zpět k naší dnešní ceně. Stolní plánovač, který nám ePipí do soutěže darovalo vám konečně udělá na stole pořádek. Blok je velikosti A4 a má 50 listů, takže vám vystačí na naplánování 50ti týdnů v roce. Každý den je rozdělen na dvě kolonky, ty horní slouží na plánování dopoledne a ty spodní na odpoledne…..nebo je můžete využít podle vlastních potřeb. Všechny úkoly a schůzky tak budete mít na jednom místě přehledně zapsané a rozplánované. A blok nemusí jen ležet na pracovním stole. Klidně můžete vyplněný list vytrhnout a dát ho na nástěnku či lednici.

SOUTĚŽ UKONČENA
Výhercem se stává:Výherce Velké vánoční soutěže s Fleppi

Výhercům gratulujeme!!!

Podrobné podmínky soutěže najdete zde.

Share: