Den 5 | Mementerra

Mementerra - vzpomínková kniha pro zamilované

Máme tu pátý den naší velké adventní soutěže a já se konečně dočkala. Konečně vám mohu představit dnešní úžasnou cenu, kterou do soutěže věnovala Mementerra. Pokud tuhle značku ještě neznáte, pak rozhodně rovnou zamiřte na jejich webové stránky. Zjistíte tam, že dělají opravdu úžasné tématické vzpomínkové knihy plné zábavných aktivit a střelených výzev. Jejich prostřednictvím se vytvoříte a zaznamenáte spoustu všedních i nevšedních okamžiků (nejen) vašeho života.

Aktuálně vydali už 6 různých knih – Our Love Challenges pro zamilované, Best Friends Forever pro nejlepší kamarádky, Mé první roky pro maminky s dětmi, Deník mojí kočky, Deník mého psa a Deník mého koně. Jedna lepší jak druhá! Takže pokud ještě stále nemáte vymyšlený vánoční dárek pro svou přítelkyni či přítele, kamarádku, sestru nebo maminku, tak jedna z těchto vzpomínkových knih je rozhodně sázka na jistotu.

A někdo z vás se (společně se svou drahou polovičkou) může jistojistě těšit na knihu Our Love Challenges, protože právě o ní budeme dnes soutěžit. Je jedno, zda jste se svým partnerem čerstvě zamilovaní nebo už několik let manželé. Na společně strávené chvíle a nové zážitky není nikdy dost brzy nebo pozdě. Ptáte se co můžete díky této knize zažít? Čeká na vás více než 180 netradičních výzev a aktivit, které vás pobaví, protáhnou, dojmou, donutí se zamyslet a upevní váš vztah. Budete hledat ukryté poklady, vzpomínat na den, kdy jste se poznali a uspořádáte piknik. Vytvoříte svůj letní playlist, proběhnete se v dešti, napíšete, jací byste chtěli být ve svých sedmdesáti letech. Nebo si vytvoříte tu nejextravagantnější pizzu, jakou jste kdy jedli. Všechny tyto krásné momenty si navíc budete moci zaznamenat.

SOUTĚŽ UKONČENA
Výhercem se stává:Výherce Velké vánoční soutěže s Fleppi

Výhercům gratulujeme!!!

Podrobné podmínky soutěže najdete zde.

Share: