Diář jako cestovní deník

Diář jako cestovní deník

Čas dovolených je tady! A co to znamená pro diář? Pusto, prázdno! Stránky, které bývají obvykle nabité k prasknutí, teď zejí prázdnotou. Je dovolená a jedinou naší starostí je, jestli půjdeme k moři teď, nebo až potom. Anebo zda si vyjedeme na kole, nebo se vydáme na pěší túru. Poznáváte se v tom?

Tři, dva, jedna – už aby to bylo!

Diář jako cestovní deník

 

Taky už odpočítáváte dny do dovolené? Známe to všichni! Zvlášť když nás čeká nějaká krásná cesta, tak se nemůžeme dočkat a stávají se z nás zase malé děti, které se ještě dvakrát vyspí … jednou vyspí. A je to tady!

Pokud se teď usmíváte a nevědomky kýváte hlavou, možná se vám budou hodit náš samolepkový arších Odpočet do dovolené. S těmito barevnými samolepkami vás bude čekání bavit!

Den D je za dveřmi!

A je to tady! Sbalit poslední věci a vyrážíme na cesty. Máte tendenci nechat si svůj diář doma? My vám nasadíme brouka do hlavy. Co kdybyste diář pojali tak trochu jako cestovní plánovač a deník? Vždyť se přímo vybízí k tomu, abyste si do něj sepsali předběžný program vaší dovolené. A zvlášť, pokud bude aktivní! Budete tak mít krásný přehled o tom, co vás čeká nebo jaká místa můžete během dovolené navštívit.

 

TIP – A když budou hromy, blesky
Mějte v záloze i program, kdyby vám nepřálo počasí. Už se nám kolikrát stalo, že počasí nám nedovolilo zrealizovat původní plán a narychlo jsme přemýšleli nad náhradní variantou. Kdo je připraven, není zaskočen!

Diář jako cestovní deník

A teď mě nechte, dovolenkuju!

Diář může hrát důležitou roli i u samotné dovolené. Využijte ho na zápisky z cest. Používáte týdenní kalendárium? Drobné vzpomínky a zážitky vás kdykoliv vrátí zpět na slunečnou pláž či voňavou horskou louku.

Ani denní diář nenechávejte doma! Teď se báječně hodí i na papírové vzpomínky jako jízdenky, obrázky z propagačních letáčků či drobné malůvky. Je taková škoda, aby stránky zely prázdnotou!

TIP – Dovolená v Paříži, Londýně či New Yorku?  Zbystřete!
Čeká vás poznávací zájezd do Paříže, Londýna či New Yorku? Máme pro vás krásné tematické aršíky se samolepkami, které vidíte na fotografiích. Fakt se nám povedly!

Diář jako cestovní deník

Cestovní deník: Když pár řádků nestačí

Milujete tohle zaznamenávání vzpomínek? Pak tu máme ještě eso v rukávu. Propracovaný cestovní deník, který nabízíme v rámci spolupráce s webem Korálky dní. K dispozici je jako samostatný zápisník ve formátu A5 či jako náplň do diáře stejných rozměrů. Nebo si můžete pořídit jen samostatný arch cestovatelských nálepek.

Možná se vám tyhle chvíle s papírem a propiskou zdají jako ztráta času. Jste na dovolené a chcete si užívat tady a teď. Jenže všechny vzpomínky časem vyblednou. A díky zápiskům můžete zase a znovu prožívat vaší nezapomenutelnou cestu. Tak tomu dejte šanci!

Silvie - Fleppi design team

 

Share: