DIY návod: Kolážová stěna 

DIY návod do bytu, DIY nápad - Fleppi.cz

Tento DIY návod vás bude bavit. Je totiž jiný než všechny ostatní. Odráží váš život, vaše zážitky i to, co se vám líbí a co vás na cestě životem zaujalo. V tom je jeho kouzlo.

Dlouho jsem přemýšlela s jakým DIY článkem k vám přijdu. Ty, které se týkají vyloženě diáře, mám stále schované, ale nakonec mě osvítil právě tenhle nápad, když jsem si doma prohlížela tu naší kolážovou stěnu, kterou mám strašně ráda. Dají se na ní využít věci, které používáte k plánování, vyřádíte se kreativně a uděláte si doma krásný koutek. Je to jednoduché a stěna bude postupem času růst s vámi. Pojďme tedy na to:

Co budete potřebovat

A jdeme na to

A pak už jen skládejte dohromady. Já jsem nejdřív pověsila zarámovaný print od Printintinu a vedle něj začala lepit instaxové fotky (postupně, tak jak je fotíme, zeď doplňujeme). Časem přibyl lapač snů z Bali a věneček ze svatby kamarádky, kde jsem byla za družičku. Přidali jsme fotky z fotobudky (můžete si je nechat udělat i u Laab) a další věneček z mé rozlučky, který jsem si sama vyrobila. Další lapač snů, tentokrát z Kréty, kde jsme byli na svatební cestě.

V objednávce od Divoké tužky jsem měla jako dárek pohlednici, která se mi moc líbila, holky z Printinu posílají kartičku Děkujeme a u lacláčů od Astré People jsem zase měla kartičku s nápisem Here comes the sun (jen jsem ji trochu zmenšila).

Nově jsme přidali zarámovanou fotku z těhu focení a už brzy přibude ve stejném rámečku na druhou stranu fotka s miminkem. Vždy, když mi padne něco do oka, tak to zužitkuju a putuje to na zeď, která se krásně rozrůstá. Lepím takovými těmi žvýkačkami na zeď, koupíte je v papírnictví i hobby marketech. A pro lepší vzhled můžete doladit výsledek ještě washi páskami.

Co vy na to? Máte doma nějakou podobnou stěnu? 

Míša Tomanová - Fleppi.cz

 

 

Share: