Vytiskni si: DIY záložky do diáře

DIY návod - záložka do diáře, Fleppi.cz

Taky vždycky ve svém diáři dlouho listujete, než najdete tu správnou stránku, kterou potřebujete? Pokud jste na tom podobně jako já, mám tu pro vás ke stažení zdarma tyto jednoduché DIY záložky. Jejich výroba je rychlá a v diáři budou nejen skvěle sloužit, ale i vypadat.

Soubor ke stažení obsahuje 2 listy, na nichž je 5 záložek  a 2 listy s černobílým vzorem, který si můžete natisknout na zadní stranu záložek, aby vypadaly skvěle z obou stran. Vzor pokrývá celý list, takže se nemusíte bát, že by vám pozadí a záložka na sebe po vytištění a vystřižení nepasovaly.

DIY záložky do diáře

Záložky mají rozměr 18 x 7 cm. Připravovala jsem je tak, aby pasovaly do kroužkového diáře velikosti formátu Personal i A5. Ale své využití budou mít i dalších typech diářů.

Záložky do diáře stahujte zde

 

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte mé tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkuji, že respektujete má autorská práva!

Návod na výrobu záložek

  1. Stáhněte si png soubor.
  2. Záložky vytiskněte na papír vyšší gramáže.
  3. Pomocí nůžek nebo řezacího nože záložky vystřihněte.
  4. Pro delší životnost a možnost opakovaného popisování záložky zalaminujte.
  5. Pokud budete záložku používat v kroužkovém diáři, prodírkujte ji. Jako předlohu pro dírky použijte list ze svého diáře, vyznačte si místa, kde budou dírky. Poté pomocí kancelářské děrovačky záložku na vyznačených místech prodírkujte.

Rozšířená verze záložek

DIY záložky do diáře
Tato rozšířená verze záložek k vlastnímu dotvoření je dostupná v našem e-shopu.
Na výběr máte ze tří verzí.
  • Verze 1: Tento měsíc, Tento týden, Dne, 3x motivační záložka
  • Verze 2: 4x To-Do, 2x Nezapomeň
  • Verze 3: 2x Jídelníček, 2x Nákupní seznam, 2x Pitný režim

Používáte ve svém diáři také záložky?

Share: