Vytiskni si | Každodenní úkoly s přehledem

Není jednoduché myslet na všechnu tu spoustu každodenních úkolů a povinností, které  máme. Proto jsem vytvořila tenhle přehledný seznam, který by nám měl jejich plnění usnadnit. Mně pomáhá, abych na žádný z úkolů nezapomněla a měla přehled o tom, co už mám hotové a ještě musím zvládnout. Je také skvělým pomocníkem, pokud se teprve snažíte zvyknout si na nějaký nový úkol, nebo naopak, pokud se snažíte odvyknout si do nějakého zlozvyku.

Listy jsem připravila ve dvou barevných variantách – modré a růžové a ke stažení jsou jak ve velikosti A5, tak i Personal. Takže doufám, že jsem potěšila všechny z vás 🙂 Jinak na listech si jednoduše vyznačíte, v jaký měsíc je používáte a také dny jednotlivé dny (pondělí-neděle). No a pak už jen stačí dopsat vaše každodenní (ale i ty občasné) úkoly a začít je plnit. Aby malý tip: aby seznam vypadal nejen přehledně ale i hezky, doporučuji každý úkol odškrtávat jinak barevnou fixou či pastelkou.

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte mé tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkuji, že respektujete má autorská práva!

Nemáš čas či příslušenství k tomu, vyrobit si náplň sama?

Jednoduše si ji objednej v e-shopu. I zde si můžeš vybrat mezi růžovou a modrou variantou, děrovanou i neděrovanou. V balení je 12 listů gramáže 80g/m2.


Share: