Jak na plánování školních povinností

Jak na plánování školních povinností

Vzpomínáte si ještě na začátek června, kdy bylo léto na dosah? Ach, jak čas běží. Neúprosně! Ani se nenadějeme a zase budeme sedět ve školních lavicích a zapisovat si horu poznámek, až nás bude ruka bolet. Úkoly. Seminárky. A taky testy. Prezentace. Zápočty. A třeba rovnou diplomka. Uf, to jsou vyhlídky, co? Víme, jak se cítíte. Už teď z toho máte hlavu jako balón, že?

Povinnosti? Sem s nimi!

A tak jsme dali hlavy dohromady a přemýšleli, jak vám všechny školní povinnosti ulehčit a třeba trochu zpříjemnit. Výsledkem jsou tyto školní samolepky. Čeká vás rovnou 12 různých samolepkových aršíků v 17 zářivých i pastelových barvách. Zkrátka nejsme žádní troškaři a když už něco děláme, tak s velkou parádou. Skvěle vypadají, dobře se odlupují z aršíku a pomohou vám udržet přehled v úkolech a povinnostech.

Jak na plánování školních povinností

A z čeho můžete vybírat?

Připravili jsme pro vás tyto studijní samolepky:

Školní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diářeŠkolní samolepky do diáře

NEZAPOMEŇ NA STÁTNÍ SVÁTKY. KAŽDÉ VOLNO SE POČÍTÁ!
Tak si ho pohlídejte s našimi samolepkami!

Zvýraznit, vygumovat … a nanovo!

A protože zvýrazňovače jsou takovým “must have” každého studenta, nesmíme ani zapomenout na naše milované gumovací zvýrazňovače Pilot Frixion. Hodí se do diáře i zápisníku na poznámky. Příjemné pastelové i náramně syté – z odstínů si vybere každý! A navíc zvýrazňovače jednoduše sladíte i s barvami samolepek. Ideální pro puntičkáře, kteří chtějí mít všechno dokonalé, i chaotiky, kteří mají chuť vnést do života trochu víc rovnováhy.

Jak na plánování školních povinností

Zaujaly vás pastelové zvýrazňovače Pilot Frixion Light Soft?
Tato recenze vás přesvědčí, že je nejspíše potřebujete!

Mnoho úspěchů v novém školním roce vám přeje celý Fleppi team!

Silvie - Fleppi design team

Share: