Kam schovat samolepky do diáře?

Kam schovat samolepky do diáře - Fleppi.cz

Pokud jste si oblíbily samolepky do diáře, brzy možná budete řešit, kam s nimi. Jeden aršík se ještě schová do desek diáře k aktuálnímu týdnu, jenže ruku na srdce – ono to jedním aršíkem nikdy neskončí! Naše grafička Lucka totiž umí vykouzlit takové samolepky, kde se snoubí vizuální orchestr s dokonalou praktičností, po které touží každá fanynka plánování. Tak jsem pro vás našla pět míst, kam si samolepky můžete jednoduše schovat, a přesto je mít pěkně po ruce.

1. Kapsa na zadní straně

Některé diáře mají vlepenou kapsičku na zadní straně desek. Praktická věc na vizitky, účtenky, ale i samolepky do diáře. Pokud vám taková kapsa chybí, snadno ji nahradíte i obyčejnou obálkou. Nalepte ji na vnitřní stranu desek diáře ideálně oboustrannou lepicí páskou. A je to, dílo je hotové!

Kam schovat samolepky do diáře - Fleppi.cz

Zaujaly vás ty půvabné samolepky v levandulových barvách ↑ ?

2. Vnitřní desky kroužkových diářů

Většina kroužkových diářů samozřejmě nabízí místo na samolepky do diáře i přímo ve svých deskách. Já ke svému plánování používám diář Filofax The Original z poměrně tuhé kůže, takže samolepky do těchto kapes vkládám minimálně. Ale různé papírky s poznámkami tam schovávám často.

Kam schovat samolepky do diáře - Fleppi.cz

3. Průhledná kapsa v kroužkovém diáři

Daleko častěji než vnitřní desky diáře používám vloženou průhlednou kapsu. Můžete ji mít prakticky kdekoliv – vepředu, aby byla na očích, nebo diskrétně skrytou úplně vzadu. Opět stejně poslouží i ručně vytvořená papírová kapsa. Návody najdete na Pinterestu pod heslem Planner Pocket Folder.

Kam schovat samolepky do diáře - Fleppi.cz

4. Samolepicí rohová kapsa do diáře

Naše vychytávka z e-shopu, na kterou jsme pyšné. Můžete si vybrat dvě velikosti – A5 či A6. Nalepená je za vteřinu, kapsička je příjemně měkká a bezpečně udrží drobné aršíky i klasickou velikost samolepkových archů. Já využívám ve svém Filofax Notebooku ve formátu A5 a nemůžu si ji vynachválit.

Samolepicí rohové kapsy do diáře - Fleppi.cz

Že se vám kapsa bude taky hodit?

5. Desky na samolepky

Rozrostla se vaše sbírka samolepek do diáře a už vám nestačí malá kapsička? Využijte desky na samolepky, kde si můžete své poklady krásně zorganizovat do 12 přihrádek. Jsou lehké, takže můžete plánovat opravdu odkudkoliv. Mám světle modré a brousím si zuby i na další!

Desky na samolepky do diáře - Fleppi.cz

Žlutá, růžová, modrá, zelená
Tak kterou si vyberete? Desky na samolepky máme na skladě a odešleme ihned.

A kam schováváte své samolepky vy?
Budu se těšit na další vaše tipy, kam s nimi!

Share: