Květinový srpen s Věrkou

Květinový srpen

Když mi přišel balíček pro náš desing team, objevila jsem v něm tečkovanou náplň. Hned jak jsem jí viděla došlo mi, že konečně sama sebe vyzvu a zkusím udělat srpen s vlastní kreslenou náplní.

Jako první jsem si vytvořila úplně lehounkou úvodní stránku oznamující, že srpen je tady. Pomocí razítka s kytičkovou mandalou jsem utvořila kruh a do něj dala samolepku srpen a kytičku.Chvíli mi trvalo, než jsem si vymyslela rozložení týdne a vymyslela styl, jak by to mělo vypadat. Nakonec jsem zvolila víceméně základní styl. Týden je na dvě stránky. Což já beru jako svoje ideální rozložení diáře. Takhle mi to vyhovuje nejvíce.

 

Vždy na začátku nového týdne je v levém horním rohu vlaječka s kytičkou ze srpnového kitu. Vedle ní jsem dala razítko s kalendářem. Každý aktuální týden na stránce jsem si označila zvýrazňovačem, aby to bylo přehledné.

 

rozložení týdne

Pak jsem si narýsovala na první stránku boxy pro pondělí až středu a do levé části stránky jsem umístila ještě dva sloupečky. Sloupečky slouží pro poznámky a to do listy. Konec stránky pak patří přímo nápadům, třeba co mám napsat za článek, nebo jaké natočit video.

Tak jsem pokračovala i s rýsováním druhé poloviny týdne, kde jsem pro změnu v pravé části stránky nechala místo pro nápady na jídla a na výlety.

1. týden

 

V prvním týdnu měsíce jsem sobotu a neděli spojila do velkého obdélníku oddělené čárou. Další týden jsem víkend udělala jednotný a patří mu jedno velké pole, nebo jsem ho rozdělila úhlopříčkou, což vypadá dost zajímavě a moc se mi to líbí.

Pravá část týdne se vždy měnila. Nejdříve jsem si tam dala tipy na vaření a výlety, podruhé jsem si zase napsala citát, nebo pomocí razítka tam vykouzlila krásnou zavařovačku s květinami.

 

2. týden

 

Když už jsem měla vše narýsované, byl čas dodat diáři trochu barvy a tak přišel na řadu krásný kytičkový srpnový samolepkový kit.

Z něj jsem nejdříve použila názvy dnů v týdnu a dny si hezky označila. Byla jsem nadšená, jak to krásně vypadá s ohraničením. Pak jsem použila boxíky, které mají odškrtávací kolečka. Ty jsem použila vždy do ToDo boxu. Po splnění, pak můžete lehce odškrtnout. Srpen je plný různých svátků a narozenin a tak jsem velmi ráda použila i banner s označením právě těchto událostí, abych na ně nezapomněla.

Různé boxíky s barevným označením jsem rozmístila a až chvíle nadejde, tak budou do nich zapsané třeba nějaké schůzky.

 

3. týden

 

Vlaječku s nápisem To chce dort bych potřebovala na každý den jednu. Takhle jsem tedy využila jen k připomenutí, že dort musím obstarat. Květiny, které byly základem celého kitu jsem rozmístila tak, jak mi pro oko pasovalo a myslím si, že je to pěkné. Krásně tam padnou. Každý týden máte také svojí sponku s mašličkou, která pasuje k barvám týdne.

Vzhledem k tomu, že jsme ve třetím týdnu měsíce srpna, celá moje náplň ještě není plně popsaná. Na konci, ale určitě bude. Jsem až překvapená jak to šlo pěkně i když jsem doteď používala jen vytisknuté náplně.

 

Věrka - Fleppi design team

Share: