Tři laskavé rituály dny

 

Denni ritualy Fleppi.cz

V minulém článku jsme společně našli desítky drobných radostí, které nám rozzáří den. Ten seznam dává naději, že je stále na co se těšit a z čeho se radovat. A to je skvělé, nemyslíte?

Dnes na vás v rámci našeho projektu #MalyKousekDobra čeká další dávka pozitivní nálady. Tentokrát vám představím tři laskavé rituály, které vám pomohou cítit vděčnost a radost každý den. Zabere vám to pár minut a rozhodně se poté budete cítit skěle! Vyzkoušeno za vás. 😊

Tři laskavé rituály pro každý den

♥︎ Nalaďte se na nový den ještě v posteli.

Na každém dni najděte něco pozitivního. Můžete být s celou rodinou doma? Máte možnost věnovat svou plnou pozornost dětem? Chladí se vám v lednici ingredience na výborný oběd? Konečně se můžete věnovat renovaci komody? To máte tedy velké štěstí!

♥︎ Na každý den si naplánujte tři drobné radosti, které budou jenom vaše.

A za žádných okolností si je nenechte vzít! Nalakovat nehty? Vypít si teplou kávu? Dát si koupel nebo aspoň pořádně horkou sprchu? Je nesmírně důležité, abyste mysleli i na sebe, ať už to pro každého znamená něco jiného. Jen šťastný člověk může dělat šťastné i lidi okolo sebe!

♥︎ Každý večer si zapište tři věci, za které jste vděční.

Můžete u této příležitosti konečně vytáhnout ten krásný zápisník, ale stejně tak si tyhle body klidně pište třeba do diáře. První dny možná nebudete vědět, z jakého konce to vzít. Ale pak se to rozjede jako vlak a najednou si budete všímat každodenních maličkostí, které jsou vlastně mimořádně krásné a důležité.

SOUTĚŽ | Dobrá káva, rodina nebo něco jiného?

A teď jste na řadě! Napište nám, za co jste právě teď nejvíce vděční. Stačí klidně pár slov, které vystihují úplně vše. Třeba já jsem kromě své rodiny a zdraví vděčná za to sluníčko, které nám dnes  hezky svítilo do oken. Hned se všechno snáší tak nějak líp.

Na tři vybrané odpovědi čeká krásný rodinný diář dle vlastního výběru od české značky Lepikaro, která se partnerem našeho laskavého projektu #MalyKousekDobra. Diář není výhradně určen jen pro rodiny. I když třeba ještě nemáte rodinu, nebo naopak jsou děti už dávno z hnízda venku, rozhodně si tento plánovač užijete. Bára, autorka značky Lepikaro, vám k němu navíc jako milou pozornost přibalí i arch samolepek dle vlastního výběru.

Máme výherkyně! Dámy, moc vám gratulujeme!

 

Share: