Vytiskni si: Návyk měsíce

Ke stažení zdarma - Návyk měsíce, habbit tracker - Fleppi.cz

Pojďme do toho společně! Vyberte si na tento měsíc nový zvyk a sledujte den po dni, jak se vám daří jej plnit. S naší jednoduchou pomůckou do diáře vám to půjde daleko snáze!

Setrvat u něčeho, co nám nejde přirozeně samo, je vážně kumšt. Vím, o čem mluvím. Každý den se alespoň na 10 minut protáhnou. Vypiju pravidelně 2 litry vody. Večer si přečtu alespoň 10 stran. Těch krásných návyků, které mají ambici zlepšit nám život, by bylo dost. Ale vybudovat si je natolik, aby se nám zautomatizovaly, je věda.

Proto jsme si pro vás připravily sledovač návyků (v angličtině habit tracker), který si jednoduše stáhnete zdarma na celý rok. Je to skvělý pomocník na cestě za osvojením si nových dovedností. Na cestě ke spokojenějšímu životu, ať už to pro každého z nás znamená něco jiného.

Jeho použití je jednoduché. Do prázdného řádku si napíšete váš nový návyk a poté den po dni zaznamenáváte, jak se vám daří jej dodržovat.

Na našem e-shopu najdete i samolepky, s nimiž můžete své měsíční zvyky sledovat.

Chci si nejprve přečíst recenzi | Chci si je ihned koupit

Proč používat sledovač návyků?

Jakmile si budete pravidelně zapisovat své úspěchy, daleko více vás to motivuje k tomu úkol splnit. A to i ve chvíli, kdy nebudete mít energii. Je to jednoduchý psychologický trik. Zkrátka se vám nebude chtít přetrhnout ten řetězec podařených dnů.

Tuto volně dostupnou náplň do diáře můžete používat buď pro vybudování pozitivního návyku, anebo naopak pro odstranění zlozvyku.

Ke stažení zdarma - Návyk měsíce, habbit tracker - Fleppi.cz

SOUBORY KE STAŽENÍ ZDARMA:
Pocket | Personal | HP Mini | A5
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: