Vytiskni si | Podzimní bucket list

Podzimní bucket list

Podzim je tu. Dny se nám začínají pomalu krátit, teploty klesat a počasí budou více a více pošmourné a deštivé. Na první pohled by se mohlo zdát, že podzim je roční období k ničemu. Jenže opak je pravdou a my vám to dokážeme. Vymyslely jsme pro vás hromadu důvodů, proč se na nadcházející týdny opravdu těšit. Inspirujte se nápady Věrky, Míši a Silvi a vytvořte si podle nich svůj vlastní bucket list, nebo si rovnou stáhněte ten jejich. Ať tak či tak, určitě nám pak nezapomeňte dát vědět, jak jste si podzim užili.

1) Věrky podzimní seznam

Věrky podzimní bucket list

Věrka - Fleppi design team

„Já miluji léto. Ale v okamžiku kdy je jasné, že je nadobro pryč vítám podzim s otevřenou náručí. Můj podzim bude ve znamení tanečních, dobrého čaje a kakaa a všude bude oranžovo hnědé listí.“

Líbí se vám Věrky seznam? Pokud ano, pak si ho stáhněte na jejím blogu Medvěd testuje. Nebo chcete přivítat podzim po svém? Pak si stáhněte čisté listy a pusťte se do vymýšlení vlastního bucket listu.

 2) Míši podzimní seznam

Míši podzimní bucket list

Míša - Fleppi design team

„Podzim je ideální doba na to, učit se nové dovednosti a nebo oprašovat ty staré. Ideální doba na pití speciálních horkých nápojů a čtení knížek, na pečení koláčů a vaření sytých jídel. Nechte se inspirovat podzimním seznamem a přihoďte si na něj také něco svého a uvidíte, že podzimní splíny nebudou mít šanci.“

Líbí se vám Míši seznam? V tom případě si ho jednoduše stáhněte na jejím blogu Wish. Hope. Life. Nebo by měl váš podzim vypadat jinak? Pak si stáhněte čisté listy a vytvořte si vlastní seznam.

3) Silviin podzimní seznam

Silvi podzimní bucket list

Silvie - Fleppi design team„Na podzim se teď díky tomuto seznamu činností těším daleko víc než kdy dřív! Až budeme s tou naší malou blondýnečkou sbírat kaštany, péct štrúdl, kreslit temperkami strom s barevnými lístky nebo pouštět draka. Věřím, že to budou nezapomenutelné chvíle, na které budeme jednou všichni rádi vzpomínat!“

Líbí se vám Silviin seznam? Není nic jednoduššího, než si ho stáhnout na jejím blogu Silvi Design. Nebo do vašeho seznamu podzimních radostí patří jiné činnosti? No tak si stáhněte čisté listy a vytvořte si svůj vlastní.

Tak co, také  už se nemůžete dočkat, jak budete postupně odškrtávat z vašeho seznamu? Určitě nám dejte vědět, co vám na něm nesmí chybět.

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: