Poklady z e-shopu pro učitele i studenty

Samolepky do diáře pro učitele a studenty - Fleppi.cz

Pro nás učitele začal přípravný týden a školní rok se blíží mílovými kroky. Já osobně se teda na letošní těším snad nejvíc za celou svou učitelskou kariéru. Hlavně, aby vše už bylo tak, jak má.

Mám pro vás 5 osvědčených tipů na samolepky a většinu z nich využijí nejen učitelé, ale i studující.

1. Samolepky, co nesmí chybět v žádném učitelském diáři

Samolepky do diáře pro učitele a studenty - Fleppi.cz

Klasika pro každého. Označíte si metodické sdružení, pedagogické rady i třídní schůzky. Samolepky se vám hodí jak do diáře, tak do stolního kalendáře.

2. Napíšeme si test!

Samolepky do diáře pro učitele a studenty - Fleppi.czVěta, kterou nemají rádi ani učitelé, věřte mi. To opravování je taky náročné. Mám oblíbené barevné sety, které můžu střídat dle nálady. Ale šikovné do diáře jsou menší formáty, které můžete mít pořád u sebe. Novinkou teď jsou i samolepky s označením pololetky a čtvrtletky. Ty jsou moje must have. Češtinářům se budou hodit i stejné samolepky s označením slohovky.

3. Bez úkolů by to nešlo přeci

Já jsem v tomhle strašně zapomnětlivá učitelka, takže mně se hodí i označení pro úkoly. Zvláště ty dlouhodobé. Zase můžete vybrat z varianty menší i větší. Já kombinuji oboje. Na některé předměty se mi hodí i samolepky s označením referáty. 

4. Set pro učitele i studenty

Samolepky do diáře pro učitele a studenty - Fleppi.cz

Označit si ty nejdůležitější školní dny je skoro povinnost. Nový aršík shrnuje to nejdůležitější. Třídní schůzky, třídnickou hodinu, ředitelské volno i uzavření klasifikace. Tyhle samolepky si nalepím hned do pololetního přehledu.

5. Zpestřete si jednotlivé předměty

Samolepky do diáře pro učitele a studenty - Fleppi.cz

Samolepkový maniaci jako já si rádi označí i samotné předměty. Cizí jazyky, hudebka či tělocvik jdou úplně hravě. A věřím, že správní nadšenci si poradí i s jinými předměty.

A jaké školní samolepky nesmí chybět ve vašem diáři?

Share: