VYTISKNI SI: Rozvrh hodin – šablona zdarma

Rozvrh hodin šablona zdarma ke stažení - Fleppi.cz

Čas nezastavíme. A nový školní rok je tady! Proto jsme si pro vás tentokrát připravily tematickou šablonu ke stažení zdarma, abychom vám trochu zpříjemnily nastávající období.

Dodnes si vzpomínám na ten šílený rozvrh hodin, který nám vždycky vygeneroval náš vysokoškolský interní systém. Vyznat se v tom chtělo vysoké IQ… 🙂 A proto jsem ráda, že vám mohu představit naši novou bezplatnou šablonu v podobě krásného vkusného rozvrhu hodin. Plánování školních povinností tak může být daleko příjemnější.

Rozvrh hodin k vytištění zdarma máme ve dvou variantách. Naše šablona se hodí pro:

  • žáky základních škol,
  • studenty středních škol,
  • studenty vysokých škol.

Rozvrh hodin si můžete stáhnout ve formátu A5. Na tiskárně nemusíte nic složitě nastavovat – stačí jen šablonu vytisknout a poté ořezat či vystřihnout podle ořezových značek.

TIP: V článku, který pro nás sepsala Katka z profilu @plan_with_kaci najdete
další kreativní inspiraci na krásný rozvrh hodin s použitím našich samolepek.

Rozvrh hodin pro ZŠ a SŠ

Tento rozvrh myslí i na nultou hodinu. Zapsat si do něj můžete i své jméno a poznačit, pro jaké pololetí platí. Při tvoření jsme myslely i na volné pole na čas.

Rozvrh hodin šablona zdarma ke stažení - Fleppi.cz

Vysokoškolský rozvrh hodin

Do šablony vysokoškolského rozvrhu si můžete kromě času jednotlivých hodin zapsat, pro jaký semestr platí. Zároveň si můžete poznačit, zda je platný pro sudý či lichý týden.

Rozvrh hodin šablona zdarma ke stažení - Fleppi.cz

Pro studenty i jejich maminky

Nemusíte být jen školou povinní, perfektně se hodí třeba i pro maminky s dětmi, které chtějí mít přehled o jejich školních aktivitách. Máte-li více dětí, vytiskněte si rovnou více rozvrhů a poznačte si u každého z nich jméno své ratolesti.

Jak se v rozvrhu vyznat?

  • K jednotlivým předmětům přiřaďte vždy jinou barvu propisky.
  • Odlišit jednotlivé předměty můžete i obtáhnutím rámečku zvýrazňovačem.
  • Jednotlivé „chlívky“ s předměty můžete i podbarvit pastelkou či akvarelem.
  • Vysokoškolákům perfektně poslouží v rozvrhu hodin naše školní samolepky.
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: