Samolepkové kity: 3 skvělé tipy, jak je využít

Měsíční samolepkové kity, samolepky - Fleppi.cz

Naše měsíční samolepkové kity jsou skvělé. Máme je ve Fleppi opravdu moc rády a podle vašich objednávek nejsme jediné, což nás pochopitelně těší. Mnoho našich zákaznic je ale obvykle používá jen při plánování v diáři, a to je škoda, protože mají velký potenciál. Vymyslely jsme pro vás další zábavné způsoby, kde všude najdou uplatnění.

V tomto článku najdete inspiraci na to, jak využít měsíční samolepkové kity při:

Ali

Měsíční samolepkové kity, samolepky - Fleppi.cz

Samolepky z kitů používám samozřejmě převážně v diáři, ale také v pracovním učitelském zápisníku. Na druhou stranu věřím, že možností využití je mnoho. Proto pro mě byla tahle výzva celkem obtížná, chtěla jsem totiž, abych zvolila něco, co bude mít opravdu využití. Asi po týdnu na mne vypadly vyvolané fotky z roku 2020 a bylo to. K albu a vyvolaným fotkám jsem se totiž vrátila až teď, proto se mi všechny samolepky hodily na vytváření nápisů. A nejenom, že se mi to líbí více, než kdybych to jen psala či kreslila, což mi ušetřilo čas, ale jsem ráda, že jsem do projektu s albem konečně pustila. Zjistila jsem, že rok 2020 totiž přinesl i mnoho krásných chvil.

Míša

Měsíční samolepkové kity, samolepky - Fleppi.cz

Přemýšlela jsem, jak jinak, než běžně v diáři samolepky z kitů, použiju a nakonec volba padla na celkem obyčejné poznámky. Snažila jsem se využít z každé stránky kitu něco a skvěle se to osvědčilo. Poznámky jsem si sepisovala k technikám dýchání k porodu z knihy Hypnoporod, kterou teď čtu. Budu tyto techniky potřebovat a takhle mám nejdůležitější informace rychle po ruce. Podobně můžete využít na jakékoliv poznámky – pracovní/školní.

Zaujaly vás naše měsíční samolepkové kity?
Vyberte si takový set, který se vám líbí nejvíce.

Silvi

Měsíční samolepkové kity, samolepky - Fleppi.cz

Nápad, jak kreativně využít měsíční samolepkové kity, se objevil úplně sám. V aktuální době mnoho z nás tráví většinu času doma na home office. A často vyvstává taková prozaická otázka – co mám pořád vařit?! Já kolikrát marně tápu ještě v deset ráno a ničí mě to! Proto jsem se rozhodla, že si jídelníčky budu víc plánovat, abych jednak měla připravené suroviny a zároveň aby to byl plnohodnotný pro naše dvě dcery a najedli jsme se s chutí i my s mužem. A přesně na toto týdenní menu mi posloužily samolepky z měsíčních kitů. Vypadá to hezky, mohu to mít založené (třeba pro archivaci na někdy příště), ale klidně i na očích – ideálně na lednici. Je to drobnost, ale rozhodně mě takové plánování baví daleko víc!

V podobném duchu můžete udělat i nákupní seznam či přehled oblíbených jídel.

TIP pro maminky:

Měsíční samolepkové kity využijete i k plánování týdenních aktivit pro své malé děti. Já si tak rámcově chystám ke každému týdnu pár nápadů pro své dcery, abych jim zpestřila dny.

Share: