Samolepkové šílenství

Samolepkové šílenství - samolepky do diáře

Samolepky jsou velké téma pro všechny diářové nadšence (aspoň teda myslím). Jasně, nejdřív to všechno začne nikdy nekončícím honem za tím nejlepším diářem na světě. Zkoušíte ty kroužkové, ty s pevnou vazbou i ty s disky, pomýšlíte na bullet journal, i když nejste zrovna krasopsáči. Někdy během jednoho roku dokonce vystřídáte i víc diářů (jak jinak by se to taky všechno dalo stihnout, že jo). Jenže. Do všech těch zkušebních kamarádů lepíte samolepky. Protože jedině tak je ten diář hezčí, a jedině tak ukojíte svou touhu po všech těch krásných samolepkách, co vídáte na facebooku u Planner lovers a na instagramu. Já do teď ráda sleduji, jak ostatní své diáře zdobí.

Moje samolepková zásobička

Nebyla jsem jiná. Své první diáře jsem zdobila o sto šest. Trávila jsem tím mraky času a přesně v tuhle dobu jsem si pořídila svou nikdy nekončící železnou zásobu samolepek. Funkční, průhledné, květiny, srdíčka, postavičky, tvary, tematické. Mám jich mraky a není v mých silách je všechny použít (si myslím aspoň). Z ruky bych je ale nedala a mám svojí zásobičku hrozně ráda. Nikdy nevíš, jakou samolepku budeš zrovna potřebovat, viď.

Mám samolepky z Aliexpressu, od českých tvůrců, Happy planner bloky samolepek, sady dovezené z USA, samolepky, co jsem dostala i ty, co jsem vyswapovala. Mimochodem, když jsem poprvé navštívila prodejnu Michaels v Americe – skoro jsem z toho umřela, když jsem tu jejich nabídku viděla. Tenhle obchod je snem každé z nás.

Doma mám bílou krabici plnou samolepek (podívejte se na můj instagram), na stole v práci mi leží další sada, v diáři nosím měsíční kity od Fleppi a tenhle pořadač mám taky plný k prasknutí. Věřím, že je spoustu lidí, co má samolepek ještě víc, ale i tak mi přijde, že bych si do konce života žádné kupovat nemusela. A věřte mi, že na aliexpressu už fakt neobjednávám.

Se zdobením diáře jsem totiž dost polevila. Samolepky používám spíš funkční a sem tam nalepím něco hezkého (ideálně s nějakým citátem/mottem). Netrávím tím hodiny a diář vypadá mnohem „normálněji“ (i když někteří mí kolegové by s tím určitě nesouhlasili).

Jak to máte se samolepkami vy? Jste do nich blázni? Používáte je hodně nebo vám doma spíš leží (z mnoha různých důvodů)? A kde je všechny skladujete?

Míša - Fleppi design team

Share: