Stolní plánovač 2021 ke stažení zdarma

Stolní plánovač 2021 ke stažení zdarma

Máte rádi, když vidíte všechny své plány na jednom místě? Pak se vám rozhodně bude hodit náš skvělý stolní plánovač 2021 ke stažení zdarma. Dejte si ho na viditelné místo – třeba na pracovní stůl, nástěnku či lednici. A pak už jen stačí sáhnout po propisce a zapsat vše podstatné, co vás čeká a na co nechcete zapomenout. Použít můžete i zvýrazňovače pro lepší přehlednost nebo samolepky z listopadového kitu 2020, které se k němu perfektně hodí.

Myslíme na všechno!

Letos jsme ho pro vás připravily v novém designu. Náš týdenní plánovač na rok 2021 je datovaný a obsahuje svátky, protože i taková věc se může při plánování aktivit hodit. Zároveň jsme se snažily, aby vás tisk nezruinoval, proto jsme ho udělaly v černobílé variantě.

Všechny dny v týdnu mají stejný prostor při plánování. A to nejen pro ty, kteří mají (stejně jako my) víkend pracovní. Myslely jsme i na ty, kteří si rádi plánují aktivní odpočinek a v běžných kalendářích jim na to nestačí obvykle úzké kolonky na sobotu a neděli. Zároveň máte místo i na poznámky, které se netýkají určitého data. Tato kolonka může sloužit třeba jako TO DO list.

Stolní plánovač 2021 ke stažení zdarma

Náš stolní kalendář 2021 bude ideální ve formátu A4, ale můžete si ho při tisknu přizpůsobit na menší formát a vložit třeba do zápisníku či diáře ve velikosti A5.

Tento design vás nezaujal?
Sáhněte tedy po našem loňském stolním plánovači v nedatované verzi.

Vytiskněte si svůj týdenní plánovač

Plánovač pro vás máme připravený v datované i nedatované verzi. Je na vás, který vám vyhovuje více. A doporučujeme tisknout na papír gramáže 100g/m².

  1. Stáhněte si PDF měsíčního kalendáře.
  2. Otevřete soubor PDF v programu Adobe Reader.
  3. Jděte do Soubor – Tisknout a v oddíle Velikost a zpracování stránek zaškrtněte Skutečná velikost. V případě datované verze nezapomeňte také nastavit číslo stránky, od které chcete soubor vytisknout.
  4. Vytištěné listy si můžete slepit nebo sešít a nechat na stole, připíchnout na nástěnku nebo dát na lednici. Zkrátka umístit tam, kde budete mít své plány stále na očích.
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: