Stolní týdenní plánovač 2022 ke stažení zdarma

Stolní týdenní plánovač ke stažení 2022

I letos jsme pro vás připravili stolní plánovač 2022 ke stažení zdarma. Je jednoduchý a přehledný. Pomůže vám srovnat si priority a mít ty nejdůležitější aktivity a úkoly na jednom místě.

Náš týdenní plánovací kalendář 2022 obsahuje na každý den v týdnu dostatečný prostor a také místo na poznámky. To můžete použít třeba na TO DO list, týdenní menu či plánování úklidu v domácnosti.

Náš týdenní plánovač bude skvělý:

    • na pracovním stole,
    • na nástěnce,
    • na lednici,
    • kdekoliv na očích.

TIP: Vytvořte si vlastní týdenní kalendář na celý rok

Vytiskněte si všechny listy na celý rok, použijte děrovačku na papír a knihařské kroužky (či ty klasické na klíče). Vytvoříte tím otáčecí plánovací kalendář, který si můžete pověsit třeba na zeď.

Nedatovaný týdenní plánovač využijete kdykoliv

Používáte pro běžné plánování diář a přijde vám to dostačující? Sáhněte po tomto stolním plánovači v nedatované verzi. Můžete ho pak využít kdykoliv budete mít náročnější týden. Sepsat si všechny úkoly na jedno místo vám přinese pocit klidu.

Nedatovaný stolní plánovač se hodí také tehdy, pokud se plánovač rozhodnete začít používat kdykoliv během roku.

Naše vychytávky:

Stolní týdenní plánovač ke stažení 2022

Náš stolní kalendář 2022 je ideální ve formátu A4, ale můžete si ho při tisku přizpůsobit na menší formát a vložit třeba do zápisníku či diáře.

Další naše týdenní plánovače ke stažení zdarma

Vytiskněte si svůj týdenní plánovač pro rok 2022

Plánovač pro vás máme připravený v datované i nedatované verzi. Je na vás, který vám vyhovuje více. A doporučujeme tisknout na papír gramáže 100g/m².

  1. Stáhněte si PDF měsíčního kalendáře.
  2. Otevřete soubor PDF v programu Adobe Reader.
  3. Jděte do Soubor – Tisknout a v oddíle Velikost a zpracování stránek zaškrtněte Skutečná velikost. V případě datované verze nezapomeňte také nastavit číslo stránky, od které chcete soubor vytisknout.
  4. Vytištěné listy si můžete slepit nebo sešít a nechat na stole, připíchnout na nástěnku nebo dát na lednici. Zkrátka umístit tam, kde budete mít své plány stále na očích.
Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: