Týdenní rozložení diáře: Jak správně vybrat?

Týdenní diář - rozložení, Fleppi.cz

Stále hledáte ideální rozvržení týdenního diáře? V našem e-shopu nabízíme vertikální i horizontální kalendáře a v tomto článku vám blíže představíme, v čem se liší.

Nejspíše už víte, že kromě samolepek u nás můžete pořídit i náplně do diáře. Pokud jste si oblíbili svůj diář v kroužkové vazbě, sáhněte po rozložení, které vám bude v následujícím roce maximálně vyhovovat. Nejoblíbenější náplní jsou právě kalendária s týdenním rozložením. Jak vybrat to správné?

Vertikální vs. horizontální

Při rozhodování začněte tímto. Zkuste si uvědomit, jak se vám lépe zapisují jednotlivé úkoly na den. Potřebujete se rozepisovat pomalu do vět, nebo fungujete spíše v heslech?

Ujasnění pojmů

  • Vertikální rozložení: Jednotlivé dny v týdnu máte ve sloupcích ↕
  • Horizontální rozložení: Jednotlivé dny v týdnu máte v řádcích ↔

Týdenní přehled v sloupcích

Týdenní kalendář - horizontální, Fleppi.cz

Zjistili jste při používání diáře, že vám více vyhovuje vertikální zapisování, ale značka vašeho plánovače ho nenabízí? Vyzkoušet můžete naše vertikální náplně do diáře pro rok 2022, které na milovníky sloupečků myslí.

Všechny naše vertikální týdenní kalendária rozdělují týden na dvě stránky. Díky svislému členění, které nabízí dostatek prostoru, se na dvojstranu vešel i TO DO list a prostor pro poznámky. Stačí se jen rozhodnout, zda chcete linky či čistý prostor. Mysleli jsme i na ty, kteří potřebují den rozčlenit na hodiny (například kvůli objednávkám) a zařadili do nabídky i vertikální kalendář s časem.

Týdenní přehled v řádcích

Týdenní kalendář - vertikální, Fleppi.cz

Rozhodnete-li se pro horizontální náplň do diáře, jako první si položte otázku, zda chcete prostor pro poznámky, či raději více místa u jednotlivých dnů. U takových týdenních kalendárií existují dvě varianty. Můžete mít rozložení, kde je na jedné stránce celý týden a druhá vám poskytuje volný prostor, nebo se rozhodnout pro variantu rozložení týdne na celé dvojstraně, kde pro poznámky zůstává menší část.

Pak už stačí se opět rozmyslet, zda preferujete linky či prázdný prostor. Máte-li v plánu diář více zdobit, doporučuji spíše náplň bez linek. Dá vám to více možností se kreativně projevit.

Kalendáře pro rok 2022

Součástí každé náplně pro rok 2022 je kromě týdenního kalendária také úvodní stránka, důležité údaje, seznam státních svátků, měsíční poznámky, prostor pro poznámky a rychlý přehled roku.

Ať vám sedí do diáře

Poslední, co potřebujete vědět, je velikost vašeho diáře. Nabízíme týdenní kalendáře pro tyto rozměry:

Náplně do diáře, diář 2022 - Fleppi.cz

Než odešlete svou objednávku s tím správným kalendářem pro následující rok, nezapomeňte se podívat i na další naše náplně. Diář můžete doplnit o seznam výdajů, tipy na výlety, přehled úklidu a další užitečné pomocníky.

Stále nemáte, do čeho plánovat?

Přečtěte si náš článek, jak si správně vybrat diář a ujasněte si, co hledáte.
Anebo s rovnou podívejte, jestli si nezíská vaše srdce nějaký diář z našeho e-shopu!

Alice Jendelová - Fleppi.cz

Share: