Vytiskni si | Vánoční náplně do diáře

Vánoční plánovač ke stažení zdarma | Fleppi

Vánoční plánovač je skvělý pomocník, díky kterému budou svátky klidnější. Jakmile dáte všechny plány na papír, přichází velká úleva. Dovolte si ji zažít i vy. A užijte si takové Vánoce, na které budete rádi vzpomínat.

S přicházejícím adventem se na nás obvykle valí celá řada úkolů, které musíme splnit. Člověku z toho jde hlava kolem. Na to nesmím zapomenout. Jo, tohle musím taky udělat. Jé, to by se líbilo kamarádce, to jí pak koupím. Úkol za úkolem a najednou nevíte, čí jste.

Proto přichází na řadu tužka a papír. Všechno, co držíte v hlavě, vyklopte svému diáři. On to snese a vám se uleví!  Pomohou vám k tomu vánoční náplně, které si můžete zdarma stáhnout.

Vánoční náplně pro klidné svátky

Naše náplň obsahuje tři tematické celky:

  • Vánoční checklist
  • Vánoční nákupní seznam
  • Checklist vánočních dárků

Vánoční checklist

Vánoční checklist vám zaručí, že si všechno můžete v klidu rozplánovat do celého měsíce před Vánoci. Díky tomu se rozprostře tíha vánočních povinností v čase a vy si přípravy budete daleko více užívat. Protože toho na vás nebude tolik. Není nic těžšího než si nechat všechno na poslední chvíli a doufat, že to vyjde. Tahle strategie už se nenosí.

Vánoční nákupní seznam

Vánoční nákupní seznam vám pomůže utřídit si, co potřebujete všechno pořídit. Díky zaškrtávacímu políčků snadno sledujete, co je hotovo a co ještě čeká v pořadníku. Nákupů bývá v předvánočním čase opravdu požehnaně, takže takový seznam přijde vhod každému.

Checklist vánočních dárků

Checklist vánočních dárků je skvělý pro okamžitý přehled. Ihned vidíte, jak jste na tom. Pro každého člena máte vlastní kolonku a kdyby vám to přece jen nestačilo, můžete dotisknout další listy. Hodit se bude i přehled o tom, zda jste dárky už zabalili a předali.
TIP: Zkuste letos věnovat zážitky. Vymyslete třeba společnou aktivitu v závislosti na tom, co má obdarovaný rád. Víkend na chaloupce, společná návštěva wellness či cokoliv jiného. Čas je to nejcennější, co můžete druhému věnovat.

 

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!
Share: