Velká vánoční soutěž- Adventní kalendář 2018

Velká vánoční soutěž s Fleppi 2018

Je až neuvěřitelné, jak ten čas letí. Za čtrnáct dní nám začíná advent a spolu s ním i spousta příprav na Vánoce. Hektickému nakupování, pečení hromady cukroví, řádnému úklidu, stresu a dalším předvánočním činnostem se asi nikdo nevyhneme. Toto období by ale mělo být i časem klidu a radosti, a tak jsme přemýšleli, jak vám ho aspoň trochu zpříjemnit. A co víc nám udělá radost, než nějaká papírenská nezbytnost, že?

Proto pro vás máme od 1. prosince do 24. prosince nachystanou nadílku vánočních soutěží – každý den jedna soutěž, která potrvá jen 24 hodin. Ceny do nich věnovali ti nejlepší z nejlepších. Těšit se můžete na dárky od Filofax, Papelote, Voala, Printintin, Chaukiss, Váš kreativní svět, Tam a Zpět, Epipi, Ročenkomat, InfinityPresco group, Korálky dní, Svět pásek, Mementera, Jil Sisters, Liileather, Fleppi a dalších. O co konkrétně a kdy se bude soutěžit, vám ale neprozradíme. To už musíte sami zjisti v ten správný den v našem adventním kalendáři.

Do soutěže se zapojíte velmi jednoduše – stačí odpovědět formou komentáře na soutěžní otázku. Výherce bude vybrán náhodně ze všech příspěvků splňujících pravidla a bude vyhlášen do dvou dnů od ukončení dané soutěže. Podrobné podmínky soutěže najdete tady.

Tak nás nezapomeňte sledovat buď na našem Facebooku nebo Instagramu, ať vám nic neunikne. A od 1. prosince vám budeme držet pěsti 🙂

Share: