Velká vánoční soutěž – Adventní kalendář 2020

Virtuální adventní kalendář 2020

A je to tady! Konečně vám můžeme prozradit naše tajemství, které pro vás už několik týdnů chystáme! A nejen my, ale celá plannerská parta. Ježíšek totiž na letošní rok nezanevřel. A připravil si pro vás celý balík nádherných papírenských dárků, které bude postupně vytahovat jako králíky z klobouku.

Ano, hádáte správně! Letos budeme mít na fleppi blogu velkou vánoční soutěž Adventní kalendář 2020 pro všechny plannerky a plannery. Jsme z toho tak nadšené a nevěříme tomu, kolik milých a nadaných tvůrců do toho jde letos s námi. Nám prostě nikdo předvánoční pohodu nevezme, a to ani letos!

Takže kromě pečení cukroví, úklidu a nákupů dárečků na e-shopech vás od 1. prosince do 24. prosince čeká i příjemná povinnost otočit jedno políčko v našem adventním kalendáři a vyzkoušet své štěstí. Každý den bude pro vás připravena jedna soutěž, která potrvá jen 24 hodin. Pro účast postačí odpovědět formou komentáře na jednoduchou soutěžní otázku. Výherce náhodně vybereme ze všech příspěvků splňujících pravidla a do dvou dnů od ukončení dané soutěže vyhlásíme.

Jedeme v tom společně

Čekají na vás dárky od Alucca, Bílé místo, Black Brick, diář by-me, Blackova design, CANLI STORE, Doller, Filofax, Fleppi, INFINITY, Jill Sisters, Life Designer, Lepikaro, MANKAI paper, Míša v šálku, Mocer, můj diář, Papírové štěstí, Printintin, Tam a zpět a Yoga Day. Na co konkrétně se můžete těšit? To se dozvíte až v našem adventním kalendáři.

A abychom vás nálakali ještě víc, máme pro vás se všemi našimi partnery připraveno více než 24 osvědčených plánovacích tipů na rok 2021. Budou se vám líbit!

Věnujte i vy kus papírové lásky pod stromeček

Každý potřebuje v této době pár hřejivých slov a podporu. A když rozdáte dobro, ono se zase vrátí, to je prostě karma. Proto zkuste letos co nejvíce dárků pořídit od našich lokálních tvůrců. Náš seznam partnerů je studnicí nádherných a originálních dárků. Určitě (si) vyberete!

Nezapomeňte nás sledovat na našem Facebooku a Instagramu, ať máte všechny informace z první ruky a nic vám neunikne. Protože je nad slunce jasné, že u této akce rozhodně nesmíte chybět!

Share: