Vytiskni si: 50 věcí pro šťastnější život 

Už začátkem roku jsem pro vás ve spolupráci s Luckou začala vytvářet tenhle relativně dlouhý seznam. A konečně je na světě. Představuji si, že si ho vložíte na začátek diáře a budete se na něj dívat tak často, že si z něj některé věci přirozeně vštípíte a stanou se součástí vašeho běžného života.

Všechno jsou to věci, které by váš život měly obohatit. Nemusíte je dělat všechny najednou a některé nemusíte dělat vůbec. Když ale v dlouhodobém horizontu aspoň trochu posunou váš životní styl tím správným směrem, uvidíte, že přinesou pozitivní změny. Jeden krůček vedle druhého.

Tiskovina do diáře zdarma Fleppi.cz

TISKOVINA DO DIÁŘE KE STAŽENÍ ZDARMA
50 VĚCÍ PRO ŠŤASTNĚJŠÍ A ZDRAVĚJŠÍ ŽIVOT

A5 / Personal / Pocket / HP Mini

Seznam vám zároveň může sloužit jako inspirace a také si můžete vytvořit svůj vlastní, který bude originál. Jen se zkuste zamyslet, co byste v životě potřebovali mít jinak, abyste se cítili lépe.

Budu moc ráda, když vaše seznamy uvidím v akci a ještě radši, když nám napíšete, jak se vám líbí a jak se vám s nimi žije.

Prosím, berte na vědomí, že všechny tiskoviny zdarma jsou pouze pro osobní účely a je zakázáno používat je pro komerční účely. Neváhejte naše tiskoviny a obrázky sdílet na svém blogu nebo sociální síti, vždy ale, prosím, uveďte odkaz zpět na tuto stránku. Prosím, NEUVÁDĚJTE odkaz přímo na PDF soubor ke stažení ale na stránku, kde se dá soubor stáhnout. Děkujeme, že respektujete naše autorská práva!

Míša Hemmerová

Share: